2777
2789

کسی هست  ؟ بیاید باهم بخونیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانممممم چرا انقدر زووووود حد اقل‌ حواستون جمع بود

۸۷ هستی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جانممممم چرا انقدر زووووود حد اقل‌ حواستون جمع بود

من با دو تا بچه ارشد خوندم 

بعدش ازمون استخدامی. 

الانم برا دکتری دارم میخونم

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من امسال کنکور دادم و فرهنگیان قبول شدم 

عزیزم

به کسی کار نداشته باش من 

مقایسه کردن خودم با دوستم باعث میشد کم بخونم 

چون او شاگرد اول کلاسمون بود من همش میگفتم او امروز درس نخونده من بخونم؟

واسه همین رقابت که پیش نمیاد بیشتر جلوی پیشرفتت و میگیره 

خودت بخون یه برنامه ریزی کوتاه بلند هم داشته باش 

بگو فردا اینو باید بخونم و مثلا تا آخر ماه باید به فلان جا برسونم 

اینجوری بهتره 

اون دوستم آخرشم پشت کنکور موند

من امسال کنکور دادم و فرهنگیان قبول شدم  عزیزم به کسی کار نداشته باش من  مقایسه کردن خو ...

احسنت عزیزم .ممنون از پیشنهادت

نگاه کن مثلا من صبحا باید غذا بپزم ب درس بچم برسم با اون بچه دیگه ام بازی کنم. خونه تمیز کنم و کلی کار. میبینم اگه یکی مثل خووم باشه مشغله اش شاید رقابتی بخونم. خودم تنها ک موندم چیکار کنم.زمانی ک بچه ها هم میخابن خودم خسته روزگارم نمیتونم درس بخونم

وقتی هم بیدارن نمیزارن درس بخونم

آفرین ماشالله بهترین کار رو میکنی امیدوارم موفق بشی چند سالته؟

سنم زیاده عزیز جان. ب روم نیار

من با ۲۹ سال سن رفتم دوباره دانشگاه😅😅

بچه نداشتی؟ من ۱۰سال بززکترم ازت

نه من مجردم  اشکال نداره فکر سن و سالت رو نکن اصلا

مغزم انگاری هوا توش اومده

شما چی قبول شدی

2790
2778
2791
2779
2792