2777
2789
عنوان

رلم...

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 66 پست
تو دیگع نرفتی سمتش من دیشبم رفتم ولی گفت اگع خاستی رفیق باشیم زنگ بزن و چت کن خوشحال میشم ولی از لحا ...

چرا دیگ منم ازوقتی ک کات کردیم چن بار بهش پیم دادم فک میکنم بخاطراینک انقدخوردم کردو خودشودست بالاحساب کرد

دقیقا  درسته خیلی حرفای بدی بهم زد ولی کاش میشد الان ک تهرانه فقط۵دیقه بیادببینممش

آها فک کردم قبلن دیدیش ما دوبار همو دیدیم و الان ناراحتم کع چرادیدمش کع دلتنگیم بیشتر بشع

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آها فک کردم قبلن دیدیش ما دوبار همو دیدیم و الان ناراحتم کع چرادیدمش کع دلتنگیم بیشتر بشع

ن گف میخاسم بیام ببینمت سوپرایز کنمو فلان 

من حتی اگ ازدلتنگی بمیرم هراتفاقیم بیفته دیگ بهش پیام نمیدم

چرا دیگ منم ازوقتی ک کات کردیم چن بار بهش پیم دادم فک میکنم بخاطراینک انقدخوردم کردو خودشودست بالاحس ...

واییی چقد منی منم چن بار رفتم و اونو مغرور کردم ما ۱۹ روز دیگع میشع ۳ ماه کع کاتیم

ن گف میخاسم بیام ببینمت سوپرایز کنمو فلان  من حتی اگ ازدلتنگی بمیرم هراتفاقیم بیفته دیگ بهش پی ...

منم هر روز همینو میگم که اگع از دلتنگی هم جر بخورم نمیرم سمتش ولی شب که میشع دیونع میشم میرم سمتش

واییی چقد منی منم چن بار رفتم و اونو مغرور کردم ما ۱۹ روز دیگع میشع ۳ ماه کع کاتیم

بنظرم اشتباه ازما بوده 

بلاخره روزی میادک پشیمون بشنو پیام یازنگ بزننن فقط منتظراون روزم ک حرفای خودشو ب خودش بزنم

منم هر روز همینو میگم که اگع از دلتنگی هم جر بخورم نمیرم سمتش ولی شب که میشع دیونع میشم میرم سمتش

ادم این کارو کنه طرف تازه بیشتربدش می‌میادجزاینک آدم خودشوکوچیک میکنه چیزی نیس

این فعلا باهام چت کردوتصویری حرف زد دلتنگیش رف آخه تواین مدت کات دلش تنگ میشد زنگ میزد ک صداموبشنوه قط میکرد یااستوریموریپلای میکرد میزارم ب دلش دیگ

بنظرم اشتباه ازما بوده  بلاخره روزی میادک پشیمون بشنو پیام یازنگ بزننن فقط منتظراون روزم ک حرف ...

من قبل از این دوسال با یکی تو رابطع بودم رفت بعد از ۴ سال برگشت گفت بیا با هم باشبم باز

این فعلا باهام چت کردوتصویری حرف زد دلتنگیش رف آخه تواین مدت کات دلش تنگ میشد زنگ میزد ک صداموبشنوه ...

واییی ای دلش تنگ میشد بع دوسم پیام میداد عکسمو میگرفت 🤣🤣