2777
2789
عنوان

این داستان شوهرم و مادر شوهرم

276 بازدید | 17 پست

بچه ها مادر شوهرم و پدرش پیرن بعد مامانه کارتش داده ذست شوهرم براشون خزید میکنه خریدای خونش قسطاشون میده و.... بعد از طرفی ماشین ما هم همیشه در اختبار کارای ایناست حتی کارای کشاورزی و .. .ش‌ن چون باغ دارن با این چسه ماشین ما انجام میدن یعنی داغون کردنش رسما گفتن نه به وانت  

بعد حالا مامانش هر وقت میشینه میکه پولامو شوهرت میخوره تگ من نباشم کارتم نباشه شما نمیتوننید زندکی کنید و ‌... الانم اومده جلو زوم نشسته یع شوهرم میگه کارتو خالی نکنی سر قسطاس ‌صد بار به شوهرم گفتم کارت شو نگیر یا ازش خرج نکن گوش نمیده  الان ک اینو گف شوهرم بهش گف من از کارتت برا خودت خرج میکنم نه خودم.. بعد مامانت خندید گف خرج میکنی دیگه ‌‌‌‌‌‌...... یعنی حالم داره از کارای شوهرم بت میشه دیگه خدا میدونه جلو رومون اینو میگ پشت سرمون چی میگه ‌ شما باشین بهتون بر نمیخوره؟؟ناراحت نمیشین ؟؟چیکار کنم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

چرا شوهرت کارتو نمیده ب خودشون؟

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری. 

ولی بنظرم شوهرت باید بهش بر بخوره و یکم غیرت ب خرج بده ک خوبیش منت نشه سرش و آخرش بهش حرف نزنن ول کن دیگ نگو

وقتی جلو شوهرت اینو گف ی خنده بلند بکن و برو اشپزخونه آب خنک بخور 

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
حق داری.  ولی بنظرم شوهرت باید بهش بر بخوره و یکم غیرت ب خرج بده ک خوبیش منت نشه سرش و آخرش به ...

والا به من تیکه میندازه انکار من دزدم پولشو میخورم 

خب دیگه از کارت استفاده نمیکنم و به مامانمم میگم خودتون مم بعد کاراتونو کنید با کارتتون تا دفعه ی بع ...

شنهرم باید بده نه من . من بدم میگه تو نمیخای پسر گلمون کارامونو بکنه

عزيزم حرف شما كاملا درسته واقعا شخصيت ادم با هيچي قابل تعويض نيست اما. اين يه مسئله بين شوهرت و مادرشه شما چرا خودتو ناراحت ميكني و خودخوري ميكتي ؟؟؟شما اوني كه بايد به همسرت گفتي وقتي گوش نميده ديگه نگو وقتيم مادرش ميگه بگو من تو مسائل مادر و فرزندي شما دخالت نميكنم و بارها از پسرت خواستم كه تو مسائل مالي شما دخالت نكنه اما گوش نداد ه 

ببین میشه ازت خواهش کنم ناراحت نشی ازشون؟؟من مادرمو دو ماه از دست دادم اعصابش ضعیف بود داروی اعصاب میخورد کارتش دست من بود و فکر میکرد دست من نباشه یا تو گاوصندوق برادرم نباشه داداشم از کازت مامانم پول برمیداره خودمو کشتم ثابت کنم اینجوری نیست اما باورش نمیشد بعد دیدم دست خودش نیست پیر شده و بدبین یه جور بیماری این مادرشوهرت واقعا دست خودش نیست بعد به شوهرت میگه به تو نمیگه که اهمیت نده

شیطونه میگ هیمن الان بزدار بده بهش وقتی رفت  ولی روم نمیشه

روت بشه عزیزم 

من باشم زخم زبون تحمل نمیکنم 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
عزيزم حرف شما كاملا درسته واقعا شخصيت ادم با هيچي قابل تعويض نيست اما. اين يه مسئله بين شوهرت و مادر ...

اح نمیاد تیکه هاشو به من میندازه باورت میشه