توتک_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 277 عنوان خرید لوازم آرایش اورجینال!!! 154 بازدید | 12 پست میخوام سی سی کرم فارماسی بخرم منتهی با قیمت های ۲۳۰ الی ۳۹۰ آدم اصلا نمیتونه اطمینان کنه، داروخانه ها هم اکثرا ندارن متاسفانه...جایی بوده خریده باشین و از اصالتش اطمینان داشته باشین؟صمنا چند نفر گفتن خانومی تاریخ گذشته فرستاده! اگه من نبودم منو تو چیزایی پیدا کن که دوسشون داشتم، مثل بابونه ها... 1402/08/01 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61026 من ی پیج دارم همه برندی داره معمولا اصله و فروش حضوری هم داره انصاری بازار رو ب لاتین سرچ کن تو اینستا
توتک_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 277 من ی پیج دارم همه برندی داره معمولا اصله و فروش حضوری هم داره انصاری بازار رو ب لاتین س ... عزیزم خودتون خرید داشتین؟ اگه من نبودم منو تو چیزایی پیدا کن که دوسشون داشتم، مثل بابونه ها...
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22242 فارماسی خیلی جاها اصلشو دارن خیلی کرم اوکیه منم دارمش از دیجیکالا خریدم اصلم هست راضیم ازش 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
چیزبرگرررر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 647 سی سی کرم فارماسی خوبه ؟من میخواستم موجودش کنم یه سریا گفتن خوب نیست
توتک_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 277 منم میخام احتمالا از دی جی سفارش بدم چ والا منم نظرم همین بود تا دیدم شاکی خیلی داشته و راضی نبودن یک سری! اگه من نبودم منو تو چیزایی پیدا کن که دوسشون داشتم، مثل بابونه ها...
توتک_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 277 سی سی کرم فارماسی خوبه ؟ من میخواستم موجودش کنم یه سریا گفتن خوب نیست واقعا نسبت به برند سینره و سیگل و اکثر سیسی ها و دیدی ها و بیبی ها اصلا اکسید نمیشه اگه اصل باشه!!!! اگه من نبودم منو تو چیزایی پیدا کن که دوسشون داشتم، مثل بابونه ها...
fatisaaaan عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 3503 والا منم نظرم همین بود تا دیدم شاکی خیلی داشته و راضی نبودن یک سری! چی بگم بهتر از کرم پودره
چیزبرگرررر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 647 واقعا نسبت به برند سینره و سیگل و اکثر سیسی ها و دیدی ها و بیبی ها اصلا اکسید نمیشه اگه اصل باشه ... جدی چه خوب من واسه آنلاین شاپم میخواستم بیارم یه سری نظرات رو خوندم نظرم عوض شد مرسی 🌼
توتک_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 277 فارماسی خیلی جاها اصلشو دارن خیلی کرم اوکیه منم دارمش از دیجیکالا خریدم اصلم هست راضیم ازش واقعا؟! چه عجب یکی راضی بوده از دیجیکالا بابت لوازم آرایشی اونم کرم 😁اسم فروشنده و فروشگاه چی بوده؟ لطف میکنی بهم بگی؟و اینکه شما چه رنگش رو دارین؟ من پوستم گندمی روشنه میخواستم light to medium بگیرم منتهی دو دلم اگه من نبودم منو تو چیزایی پیدا کن که دوسشون داشتم، مثل بابونه ها...
توتک_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 277 جدی چه خوب من واسه آنلاین شاپم میخواستم بیارم یه سری نظرات رو خوندم نظرم عوض شد ... خواهش میکنم اگه من نبودم منو تو چیزایی پیدا کن که دوسشون داشتم، مثل بابونه ها...
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22242 واقعا؟! چه عجب یکی راضی بوده از دیجیکالا بابت لوازم آرایشی اونم کرم 😁 اسم فروشنده و فروشگاه چی بو ... بیانکابوتیک گرفتم 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵