2777
2789
عنوان

بنظرتون از شوهرم تعهد بگیرم یا؟

174 بازدید | 13 پست

دعوامون شد بعد رفت چاقو آورد دنبال من کرد بعد فرداش خیلی پشیمون بود تا دوروز فقط عزخواهی می‌کنه تو خونه بیرون میریم همش میگه ببخشید همش میزته زیر گریه با با هر ببخشید  یا میگه توروخدا به بابات نگی 

من اون موقع ک اینکارو کرد گفتم صبح بریم فقط دادگاه بازم گفت نه نمیام فقط میگه بعد از ببخشید هرچی تو بگی می‌دونم کارم بده اما جبران میکنم هرچی بخوای 

موندم چی ازش بخوام 

خونه ای ک توش نشستیم قولنامه ای هست ی خونه هم پیش خرید کردیم اون به اسم منه ولی نساختن نیمه کارس هنوز حالا می‌خوام بهش بگم این خونه ک به اسم خودته به اسم من بکن حق طلاق هم بهم بده 

ولی به جز اینا دیگه نمیدونم چی ازش بخوام ک اینکارو باهام نکنه وحشت تو دلمه هنوز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خونه ب اسمته کافیه .

ده خونه هم به اسمت بزنه زمانی ک کنترل خودشو از دست بده میکنه این کارو،مطمئن باش ک با اگاهی اون حرکتو نزده .

مشکل کنترل خشم داره ک خیلی بده به جای مال اموال شرط بزار براش که روانپزشک و تراپی بره

یه خونه ب اسمته کافیه . ده خونه هم به اسمت بزنه زمانی ک کنترل خودشو از دست بده میکنه این کارو،مطمئن ...

اون خونه نیمه کارس فایده نداره هم اینکه بخواد می‌تونه قسطاشو اصلا پرداخت نکنه کاری نداره 

ببرش روانشناس ببیندش یه وقت جدی نباشه مشکلش

ته ته ش فقط دست رو من بلند میکرد اونم اگر مثلا من میزدم ولی دیگه اینجور نبود خیلی ازش بدم میاد ازش میترسم اونشب می‌گفت این کارو کردم ک یادت بمونه دیگه حرفی از پدر مادرم نزنی اما فرداش می‌ره میاد میگه ببخشید پشیمونم با چی جبران کنم پاش وایمیسم