2777
2789
عنوان

راکوتان کسی مصرف کرده عوارضش چیه

71 بازدید | 6 پست

سلام دوستان تقریبا ۶ ماهه دارم راکوتان مصرف میکنم ۴ ماه هر روز خوردم بعد یک روز در میون و دو روز در میون الانم ۴ ۵ روز در میونش کردم و تا هفته ای یکی میخوام پیش برم موهام بشدت نازک شده پریودم خیلی کم شده جوشان برمیگرده یا برگشت نداره بنظرتون و این که موهام با دارو درمان میشه؟ بعد قطعش پریودم منظم میشه؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
اره بعد قطع مث روز اول میشه پریودت و موهات
2
66%
باید بسوزی و بسازی
1
33%

موهات خب مثل اول نمیشه ولی خیلی بهتر میشه 

برگشت جوش هم من ندیدم تو اطرافیان برگرده

زیر نظر پزشک خوردی؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

منم دارم میخورم هم پوست لبم خشک وترک خورده شده هم پریودم کم شده ،من هفته ای دوتا می‌خوردم الان باید کنم هفته ای یکی

گاهی اوقات قرار است که در پیله درد،نم نمک شاپرکی خوشگل و زیبا بشوی.گاهی انگار که باید بگندی در خود،تا مبدل ب شرابی خوش وگیرا بشوی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهات خب مثل اول نمیشه ولی خیلی بهتر میشه  برگشت جوش هم من ندیدم تو اطرافیان برگرده زیر نظر پ ...

ن دکتر بدون آزمایش یا چیزی ۲۰ ۳۰ تا تجویز کرد من خودم باز ادامش دادم 

یعنی با مزوتراپی یا اکستنشن مو بازم مث قبل نمیشه؟ البته خودمم از قبل ریزش مو داشتم

منم دارم میخورم هم پوست لبم خشک وترک خورده شده هم پریودم کم شده ،من هفته ای دوتا می‌خوردم الان باید ...

من سر خود مصرف کردم با ویدئوهایی که تو یوتوب و سایتای مختلفی که میدیدم از عوارضش میگفتن البته ولی واقعا پوستم داغون شده بود برام مهم نبود الان که دیگه خرم از پل گذشته استرس تخمدان و موهام ولم نمیکنه میترسم همینجوری بمونم

ن دکتر بدون آزمایش یا چیزی ۲۰ ۳۰ تا تجویز کرد من خودم باز ادامش دادم  یعنی با مزوتراپی یا اکست ...

اصلا هیچکاری نکن خودش بهتر میشه نگران نباش

یه آزمایش بده انزیمای کبدت چک‌ شه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من سر خود مصرف کردم با ویدئوهایی که تو یوتوب و سایتای مختلفی که میدیدم از عوارضش میگفتن البته ولی وا ...

من تحت نظر متخصص پوست خوردم عزیزم همون اول هم گفت که پریودت بهم میریزه ولی فکر نکنم عوارضش دائمی باشه ،ی دکتر زنان برو

گاهی اوقات قرار است که در پیله درد،نم نمک شاپرکی خوشگل و زیبا بشوی.گاهی انگار که باید بگندی در خود،تا مبدل ب شرابی خوش وگیرا بشوی.