2777
2789

در کل کدوم بهتره خوبیا و بدیای هرکدومو‌بگین🥺

اینم در نظر بگیرین که دختر محدودی نیستم و به خاطر آزادی بیشتر نمیخوام برم شهر دیگه و شهر خودمون آزادی کامل دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه آزادی شهر خودت ی رشته تاپ 

خوابگاه سخته

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

من پیام نور بودم ترم یک رفتم ی شهر دیگگ

واقعا اذیت شدم مردمانش به غریبه ها اصلا توجه نمیکردن از دانشجوو کارشناسای دانشگاه بگیر تا مردم عادیش اومدم شهر خودمون خیلی راححت بودم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

انصراف دادی یعنی؟

ن اومدم شهرخودمون

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

چجوری؟انتقالی یا مهمان/شرایطشم بگو که چکار کردی

من موقع ثبت نام کنکور چون فارغ التحصیل نشدم معدل یازدهمم و زدم

بعد موقع ثبت نام دانشگاه معدل دوازدهم فرق میکرد 

حدودا اذر ماه401 بود قبل امتحانات ترم پیامک اومد از طرف سنجش تغییر رشته برام رخ داده بخاطر مغایرت معدل ی رشته تو شهرخودمون افتادم

حدودا 65نفر از بچهای دانشگاه اینجوری شدن