2777
2789
عنوان

دیشب میخواستم پیش همسرم نخوابم

225 بازدید | 9 پست

هر روز ساعت ۶ که الارم میذاره بیداربشه خوابش سنگین اینقدر زنگ میخوره منم بیدار میشم 

بیدارش میکنم برع باز خوابش میبره🙂تا باز دوباره بیدارش کنمممممم خودم خوابم میپرههههه بعد رفتنش یه ساعت باز دوباره تلاش کنم خوابم ببره🥴🥴🥴

اعصابم امروز بهم ریخت اما ب روش نیاوردم🥴🥴🥴بچه نیاوردم راحت باشم😂😂😂امابازم باید صبح پاشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین بساطو دارم 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وای چه زود میره سرکار🥲واقعا اعصاب خورد کنه زنگ ساعت ۶

شوهر من ۵ میره سر کار 😢

ولی من‌اصلا نیمفهمم‌کی‌میره‌کی‌گوشی زنگ‌میخوره 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
شوهر من ۵ میره سر کار 😢 ولی من‌اصلا نیمفهمم‌کی‌میره‌کی‌گوشی زنگ‌میخوره 

وای جدی

ببخشید کارشون چیع؟

چه طور برنامه ریزی میشه برا ساعت ۵

شبا چه ساعت میخوابید

چرا من نمیتونم اینطور برنامه بچینم 

وای جدی ببخشید کارشون چیع؟ چه طور برنامه ریزی میشه برا ساعت ۵ شبا چه ساعت میخوابید چرا من نمیتون ...

بخش تاسیسات کار میکنن بیمارستان بهمن 

شبا از وقتی مدرسه پسرم شروع شده ساعت ۹ الی ۱۰ 

ولی قبل ترا تا ۱۲ و یکم بیدار بودیم یا وقتایی که مهمون داریم دیگه تا۱ بیداریم طفلکی خوابش که خیلی میمونه ولی دیگه عادت کردیم چاره چیه بدون صبونه پا میشه میره اونجا صبونه میدن بهشون من و بیدار نمیکنه دیگه 

ولی ظهرا سر کار یکی دو ساعتی بعضی وقتا البته میگیره می هوابه

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿