2777
2789

هر روز ساعت ۶ که الارم میذاره بیداربشه خوابش سنگین اینقدر زنگ میخوره منم بیدار میشم 

بیدارش میکنم برع باز خوابش میبره🙂تا باز دوباره بیدارش کنمممممم خودم خوابم میپرههههه بعد رفتنش یه ساعت باز دوباره تلاش کنم خوابم ببره🥴🥴🥴

اعصابم امروز بهم ریخت اما ب روش نیاوردم🥴🥴🥴بچه نیاوردم راحت باشم😂😂😂امابازم باید صبح پاشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای داداش من از ۶ گوشیش زنگ میخوره تا ۷ بیدار نمیشه کهعهههه

اخرش میرم جیغ میزنم سرش پا میشه

چند بارم خاموش کردم زنگشو بیدارشم نکردم جا موند 🥲😂

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |

همسر من اصلا آلارم گوشی نمیذاره

من بیدارش میکنم

اونم اینجوریه بیدارش میکنم باز میخوابه

خودم نیم ساعت زودتر بیدار میشم لباسشو اتو میکنم

قبلا همه رو اتو میکردم خودش بر میداشت الان نمیتونم صبحا انجام میدم

ناهارش هم میذارم 

شوهرم ۵ میره سرکار ساعت کوک میکنم بیدارش میکنه

بعدش هامین پسر کوچکم بیدار میشه تا ۶.۵ شیر میخوره و عوض بشه و...

اون میخوابه رادین پسر بزرگم را بیدار میکنم صبحانه و آماده بشه بره مدرسه

اون رفت میخوام بخوابم هامین بیدار میشه و ....

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

ما عقدیم صبح ساعت ۷ بیدار میشم زنگ میزنم بهش 

بعدش میره سرکار 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد