2777
2789
عنوان

دلم گرفت:///

71 بازدید | 9 پست

یه مدت یه انلاین شاپی داشتم کمترین سودو میگرفتم کلی هم بسته بندی مو خوشگل میکزدم نسبت به قیمتا لباسمم کیفیت خوبی داشت کلی هم اطلاعات به مشتری ها میدادم بعد دوستمم دقیقا یه انلاین شاپ داشت که نه درست حسابی جواب بقیه رو میداد نه قشنگ بسته بندی میکرد سودشم خیلی بیشتر بودبعد مشتریاش کلی تشکر کلی بازخوردای خوب براش میزاشتن ولی واسه من فقط مینوشتن خوب بود مرسی و اینا نه هیچ ذوقی نه هیچ عکسی نه هیچیی خیلیاشون فقط ستارع میدادن 

واقعا مشکل از چیه 

چرا هیچوقت ادمای مهربونی دور من نبوده 

چرا تو همه ابعاد زندگی م اینطوریه؟

برای اینکه هرچی بیشتر چسی بیای و بی محلی کنی یسری احمق بیشتر میان سمتت،بعد یسریام خیلی کسخلن فک میکنن لباس هرچی گرونتر باشه بهترو باکلاستره...منم جاریه بدبختم لباس زیر میفروشه با سود خیلیییییی کم هر کدومو ۱۵_۲۰تومن میکشه روش میگه بزار اونایی که ندارنم بخرن بعد همون ندار میاد میگه تروخدا اگه خوبه پس چرا ارزونتر از بقیه جاهاست

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه هرچی بیشتر چسی بیای و بی محلی کنی یسری احمق بیشتر میان سمتت،بعد یسریام خیلی کسخلن فک میکن ...

دقیقا همینه ،بعد فکر کن من خیلی کم میکشیدم رو کارام ایراد میگرفتن از دوخت لباس از مدل لباسی که کلی عکس واسشون فرستاده بودم بعدش همون لباس قشنگ ۱۰۰ت گرون تر تو غرقه بغلیش بود

دقیقا همینه ،بعد فکر کن من خیلی کم میکشیدم رو کارام ایراد میگرفتن از دوخت لباس از مدل لباسی که کلی ع ...

خُلن خُل به این مردم خوبی نیومده...

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من چندوقته به اطرافم نگاه میکنم و خاطراتمو مرور میکنم چیزی که متوجه شدم اینه که بیشتر مردم دوست دارن که باهاشون معمولی رو به بد رفتار شه

خوششون میاد... مازوخیسم دارن. این مردم همونایین که معلما وقتی تیکه بارونشون میکردن عاشقشون میشدن و هیچ وقت علیهشون چیزی نمیگفتن چون 'باحال' بود این رفتار هنجار شکن! درحالی که عملا داشتن توهین میکردن به ما...

اونوقت برعکس هرچی بیشتر خوب باشی و بفکرشون باشی فکر میکنن کارت بده که میخوای با اخلاقت جبرانش کنی... وقتی اخلاقت خوب باشه منتظرن ی آتوی کوچیک بگیرن که پولتو بخورن

من ارایشگرم توی لاین رنگ و مش تازه کارمو شروع کردم و واقعا نمیتونم به مشتریام مخصوصا اونایی که بزرگترن بگم 'تو' به جای 'شما' یکی از مشتریام وسط کار وقتی دکلره هاشو شستم یهو شروع کرد داد و بیداد که چرا اینقدر کندی سریع تر رنگو بذار من باید برم(درحالی که باهاش طی کرده بودم که کارش ترمیم دکلرست و طول میکشه و با اینحال نصف زمانی که تخمین میزدم هم طول نکشید کارش) 

بعد من رنگا رو ریختم خودش همینشکلی اومد قاطی کرد باهم اکسیدان ریخت! و من قفل شده بودم نمیتونستم یک کلمه بگم بره بشینه دست به وسایلام نزنه... رنگو گذاشتم و اینشکلیه که ما باید چندبار رنگ بذاریم توی سرشور تا به اون رنگی که دلخواه مشتریه برسیم

رومو کردم اونور ی رنگ دیگه بیارم... پاشد رفت خودش سشوار کشید😐 و من زبون نداشتم بگم برای چی وسط کار من بلند شده... بعدشم رنگشو به من نشون داد گفت این اونی که من میخواستم نیست

با کلی التماس نشوندمش رو سرشور دوباره گذاشتم و اینبار به رنگی که میخواست رسید ولی با دعوا گفت که کارمو طول دادی و رنگشم الان معلوم نمیشه دوسه بار بشورم میره برای همین ۵۰۰ تومن تخفیف بده چون باید برم رنگ بخرم! 

شاید اگه جدی بودم و اخم میکردم بدون هیچ ناراحتی ای میشست و هیچی هم نمیگفت و اخرشم به به چه چه میکرد ولی هیچی نگفتم و همش نگران بودم که دیرش نشه برای همین مستقیم همینو زد تو سرم! تازه با اینکه حتی یدونه تار موش آسیب ندیده بود...

متاسفانه انگار هرچی بدتر باشی احترامت بیشتره تازه دارم میفهمم چرا بقیه ی آرایشگرا اینقدر خشن حرف میزنن با مشتری و حتی اگه کارشون هم خراب شه میندازن گردن خودش! 

این تازه یکی از مشتریام بود خیلیای دیگه هم بودن تقریبا همین داستان... 

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

من چندوقته به اطرافم نگاه میکنم و خاطراتمو مرور میکنم چیزی که متوجه شدم اینه که بیشتر مردم دوست دارن ...

خوندم گامل پیامتونو ،متاسفانه این نمونه دیگه مهربون بودن بود و چقد پروویی کردن چقدر بیشعور بودن و سو استفاده گر 

بیاین تمرین کنیم که دیگه مهربون نباشیم و به فکر منافع خودمون باشیم ،من متاسفانه اگه یکم رو سودش میکشیدم عذاب وجدان میگرفتم و فکر میکردم پولم درست بدست نیومده کلی چیزای دیگه ولی اینم از بین میبرم ،تو این دوره زمونه هرچقد بی رحم تر باشی بیشتر پیشرفت میکنی و کم تر قلبت میشکنه

من چندوقته به اطرافم نگاه میکنم و خاطراتمو مرور میکنم چیزی که متوجه شدم اینه که بیشتر مردم دوست دارن ...

منم خیاطم...قبلا مشتری داشتم ولی الان دیگه اعصابم نمیکشه فقط واسه خودمو دخترم میدوزم...اینقد بامردم راه میومدم که حد نداشت بسیار وسواسیم باید کارم تمیز و خوش دوخت باشه وگرنه خودم اعصابم خورد میشد خداییم همه مشتریام راضی بودن ولی خب مشتریام کم بودن خالمم خیاطه مزون دوزه همیشه بهم میگفت ارزش کارتو نیار پایین برای وقتت و هنرت احترام قائل شو گرون کن پول دوختتو ببین چقد مشتری پیدا میکنی😐 

خودش وقت سرخاروندن نداره خیلیم گرونه کاراش