2777
2789
عنوان

یعنی پسرمو ببرم گفتار درمانی

236 بازدید | 13 پست

پسرم ۲سال و۸ ماهشه هرچی میخوادبگه یا هرتعریفی به اشاره میگه 

کلمه هایی مثل مامان. بابا. آجی . دایی. بابایی. ننه . رو خوب میگه ولی مثلا به بیسکوییت میگه دودوسی

یا ماشین میگه آشین 

اصلا انگار تمایلی به حرف زدن نداره به نظرتون ازالان ببرمش گفتار درمانی؟ یا اینکه میگن تخم کبوتر خوبه واقعا تاثیرداره بهش بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانپزشک چرا؟

روانپزشک کودک برای همین چیزاس دیگه ,البته سنش هنوز کمه حالا خیلی جا داره صحبت کنه،چند وقت پیش مطب دکتر روانپزشک بودم بچه کلاس اول بود در حد بچه سه ساله صحبت میکرد اصلا مفهوم نبود حرف زدنش

روانپزشک کودک برای همین چیزاس دیگه ,البته سنش هنوز کمه حالا خیلی جا داره صحبت کنه،چند وقت پیش مطب دک ...

منم خیلی نگرانش نبودم ولی ازبس همه میگن چرا حرف نمیزنه تخم کبوتربهش بده ترسیدم

اگه منظورت و کامل می‌فهمه ، هنوز نیازی نیست برای گفتار درمانی ، هنوز جا داره ، تلویزیون ، گوشی ، تبلت ممنوع ، تا جایی که میتونی ببرش بین بچه های هم سن و سال خودش ، قصه براش زیاد تعریف کن ، باهاش حرف بزن، خودش راه میفته 

ببر گفتار درمانی یه سوال کن ولی خیل ها تا سه سالکی هم حرف نمیزنن

حرف میزنه ولی خیلی شل شلی واضح نیست مثلا به غذا میگه عذا. یا اسم خودش مسیح هست اسمشو ازش میپرسن میگه اسیح

اصلا نگران نباش ، دختر من تا ۴سالگی کلمات و خیلی خیلی اشتباه می‌گفت ، دلیلش هم این بود که به شدت تنه ...

حالا به شوهرم گفتم واسش تخم کبوتر پیداکنه. ولی خداکنه پسرمنم زودتر خوب حرف بزنه . یه دختر خاله خودم دارم همسال پسرمه اون خیلی خوب حرف میزنه همش پسرمو با اون مقایسه میکنن میگن این چرا حرف نمیزنه یعنی وقتی اینطور میگن جگرم آتیش میگیره