من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین سخت نیست اتفاقا ۴تا تیغه هم داره که هر کدوم مختص یه کاریه...من چون یبار ناخنمو برد دیگه ترسیدم و گذاشتمش کنار...چون ماها خیلی وارد نیستیم باید با محافظش کار کنیم که دیتمون اسیب نبینه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خودم ب اختیار خودم باشه هر چی رو استفاده نکنم میفروشم اما همسرم اصلا موافق اینکار نیست
استفاده نمی کنید؟ خطرناکه؟ والا مادرم میگه چه کاریه رنده و خرید کن برقی بگیر اما برای شستن و خشک کرد ...
منم حوصله ندارم خردکن و ...استفاده کنم
باهمین رنده معمولیا اکیم😁