یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کلی تایپ کرده بودم چرا نیست؟!! این مریضی جدید چه کوفتیه؟ تا فکر میکنی خوب شدی بازم علایم جدید ...
طاقت بیار
اکثرا درگیر شدن. ما هم تاره خوب شدیم
ده روز طول کشید با کلی دارو و سرم و موادغذایی مناسب حالمون
تا میتونی ترکیب آبجوش+عسل+لیمو بخور
دیروز یکی میگفت سیب رو توی فویل پیچیدم روی گاز کباب شد خوردم خیلی گلوم بهتر شد. یکی هم میگفت سیب رو رنده کردم عسل روش ریختم خوردم بهتر شدم
نخودآب بپز
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
اره انتی بیوتیک و سفکسیم و... دارو زیاد بهش داده بود دکتر. بار دوم که رفتیم ضدتهوع و ضداسهال هم داد چون زده بود به گوارشمون
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃