2777
2789
عنوان

خدایی هیچکی اینجا دانشگاه نرفته؟؟ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست
حتی اگه علاقه نداشته باشم؟اخه همین الانم بزور دارم میخونم

والا وی بگم ولی خب کسیو ندیدم درس نخونده باشه و پشیمون نشده باشه از دم همه پشیمونن 🤷🏻‍♀️

سبز میشوم در اوج آ 

میتونی بری دانشگاه البته من اطلاع دقیقی ندارم که بشه با این معدل رفت یا نه ولی شما تو بهمن ماه امتحان کنین اگر شد که چ بهتر 

اصولا همون با معدل کم هم میشه خوند یه چیزایی نگران نباشین  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قبول شدی که مشکلی نیست ،کل رو درنظر میگیرن الان مهم تر تست کنکورته که اونو خوب بزنی  درضمن ...

ن بابا کنکور که دادم انتخاب رشته کردم ولی رتبم افتضاحه پیام نور زمین شناسی قبول شدم ولی نمیخوام 

میخوام روزانه هر رشته ای فقط بهمن برم با سوابق 

وقت ترمیمم ندارم 

عید عروسیمه میخوام قبل از  ازدواجم دانشگاه برم 

سبز میشوم در اوج آ 
میتونی بری دانشگاه البته من اطلاع دقیقی ندارم که بشه با این معدل رفت یا نه ولی شما تو بهمن ماه امتحا ...

خدا از دهنت بشنوه رشتش مهم میست مهم دانشگاه روزانس واسم دوستم با سوابق رفته میگفت خیلیا انصراف دادن بهمن پذیرش دارن احتمال قبولی هست ولی بخدا انقدر استرس دارممم که نگو

سبز میشوم در اوج آ 
ن بابا کنکور که دادم انتخاب رشته کردم ولی رتبم افتضاحه پیام نور زمین شناسی قبول شدم ولی نمیخوام  ...

والا سوابق روهم فکر نکنم بتونی ،چون همزمان با کنکوریا ما ثبت نام میکردیم  دقیقش رو از مشاور تحصیلی یا کنکور بپرس ممکنه قانونص عوض شده باشه

✨️🌷

معمولا موقع وارد کردن معدل ،کل رو وارد میکنن 

مطمعنییی؟

موقعه انتخاب رشته قبلش میگه معدل کتبی و معدل دیپلم رو بزنیم 

به نظرت میتونم معدل نهاییم رو معدل سال دوازدهمم بزنم؟

سبز میشوم در اوج آ 
حتی اگه علاقه نداشته باشم؟اخه همین الانم بزور دارم میخونم

من همیشه میگم یه خانم اگه میخواد خانه دار باشه هم بهتره یه زن و مادر باسواد باشه،دانشگاه با تمام ایراداتش،حُسن هایی هم داره که جای دیگه نمیشه تجربه اش کرد،از جمله اعتمادبه نفس،خود مدرک تحصیلی و جایگاه اجتماعی و ...

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
اصل معدل کله دانشگاه ازد و پیام نور که به راحتی میتونی بری دانشگاه های دیگههم بستگی به رشتع تحصیلبت ...

من روزانه میخوام دولتی فقط رشتشم مهم نیست 

به نظرتون امکان قبولی هست؟ 

با سوابق دانشجو قبول میکنن یعنی با معدل دیپلم یا نهایی؟

سبز میشوم در اوج آ 
مطمعنییی؟ موقعه انتخاب رشته قبلش میگه معدل کتبی و معدل دیپلم رو بزنیم  به نظرت میتونم معدل نه ...

نه ،چیزی که ازت میخوادو وارد کن چون اشتباه وارد کنی ممکنه وسط تحصیل اخراجت کنن بخاطر اطلاعات غلط

✨️🌷