2789
عنوان

جاری هام😐😐😐

374 بازدید | 16 پست

ما۳تاجاری هستیم من باهیشکدوم قهرنیستم صمیمی هم نیستم ولی جاری وسطی من آخریم همش بدگویی جاری بزرگه رومیکنه اونم همه جا ولی در رو عین پروانه دورش میچرخه😑😑اصلا فازش نمیفهمم مثلا دیشب مهمونی داشت ازصبح رفته بودکمکش شبشم کل طرفاش شست فرداش هم بازشروع کردبه بدگویی از اون .البته من اصلا همراهیش نمیکنم ولی ازرفتارش درعجبم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از زن داداشایه منم اینجوریه با ما خیلی خوبه ولی جدیدا فهمیدیم به زن داداشایه دیگم همیشه بد ما رو میگه و غیبتمونو میکنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

پشت سر شمام پیش جاری بزرگه بدگویی میکنه

زیاد دیدم از این ادما 

ازش دور شو

تو تله ش نیفتی

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

مثل جاری منه😂

جلوم کم مونده خودشو قربونی کنه

پشتم یه حرفایی میزنه دهنم باز میمونه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من خواهرشوهرم اینجوری بود منتهی همه حرفای خودشو از زبون من میرفت میگفت 

کات کردم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

ازش بترس این فتنه ساز هست ، میگن کجا حرفتو می‌شنوی اونجا که حرف همسایه رو می‌شنوی  ، یعنی هر جا پیشت غیبت کسی کردن مطمن باش پیش همون هم غیبت تو هست، این با حرفاش آخر سر دعوا بین تو و جاری می ندازه بر اساس تجربه میگم

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

چقدر اینجور آدما مزخرفن آخه،من یه بار خالم ظرفای مامانمو شست همونجا دیدم با یکی دیگه داره غیبت مامانمو میکنه خوب نشور خودت میگی من بشورم

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

ازش فاصله بگیر بگومن بدم میادکسی پیشم حرف بقیه روبزنه توشخصیتم نیس من اینوگفتموراحت شدم چون واقعا زورداره توروی بقیه جوری خودشو خوب نشون میده انگار فرشتس پشت سریه چیزاییو حرف میکنه ادم شاخ درمیاره .خوشبختانه درحدسلام خدافظ شدیم ازوقتی گفتم خوشم نمیاد

مثل جاری منه😂 جلوم کم مونده خودشو قربونی کنه پشتم یه حرفایی میزنه دهنم باز میمونه

دقیقاجاری منم همینه .مریض بودبه ماسپرده بود به جاری بزرگه نگیم بعدتا اون دید خودش شروع کرد به تعریف کردن که آی فلان بودم ای بهمان بودم