2777
2789
عنوان

من افسردم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست
بله،منم تقریبا حالم مثل قبلانای شماست حتی نمیتونم صبا از خواب پاشم همیشه احساس غم دارم صبحا اولای رو ...

کاملا درکتون میکنم😔

منکه تخصصی ندارم اما طبق چیزی ک تجربه کردم

شرایط خیلی سختیه اما خب اگه با مراجعه به روانپزشک درمان نشدی هنوز یا حالا به هر دلیلی نمیخوای بری اگه کسی رو اطرافت داشته باشی ک خیلی بهش اعتماد داری خیلی دلسوزته با اون ارتباطات رو بیشتر کن

من کسی رو نداشتم  یعنی داشتم ولی راحت نبودم جز همسرم

هرشب ک میومد میشستم کنارش یک ساعت بی دلیل فقط اشک میریختم اصلا سرزنش نشدم اصلا حس پشیمونی بهم نمیداد در صورتیکه خب نگران بود

فقط گوش شنوا بود و من چیزایی ک سر و ته نداشت میگفتم و اشک میریختم

بعد به مرور دیدم ک از صبحش گریه کردم بعد شب ک اومدم برای همسرم با تمام وجود اشک ریختم و تعریف کردم و اون گفت بشین و ببین ارزش این حجم از غصه رو داشته؟

به زبون ک میاوردم میدیدم نه واقعا ارزش نداشته و این همش بهانست و من افسردگی دارم...

از کتاب شروع کردم که ب چیزی فک نکنم تا دیروقت مشغول خوندن میشدم ک مبادا ذهنم به بیراهه بره کلاس کامپیوتر ثبت نام کردم سختم بود از خونه خارج شدن ولی برای نجات خودم اینکارارو امتحان کردم و تو اون کلاس کلی دوست خوب پیدا کردم ک  دسته جمعی شبا باهم تا صبح تو مجازی درد و دل میکردیم و کم کم درد و دلا تبدیل شد به مسخره بازی و من دیگه ازون حالت خارج شدم و از بعد اون حالتام واقعا حس میکنم صبورتر و قویتر شدم خییییلی زیاد

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
کاملا درکتون میکنم😔 منکه تخصصی ندارم اما طبق چیزی ک تجربه کردم شرایط خیلی سختیه اما خب اگه با مرا ...

خیلی زیاد سخته خوشبحالتون کسیو داشتین بدون انتقاد به حرفتات گوش بده من کسیو ندارم درکم کنه مادرم بااینکه مهربونه و چیزی کم نذاشته ولی اصلا نمیتونه حالمو درک کنه و مورد انتقاد قرار میگیرم پس همیشه ریختم توی خودم تا نگن چقدر زیادی شلوغش میکنی و ادا اطفال درمیاری تو جسمت سالمه همچی داریو...درحالی که نمیدونن از درون حالم بده واقعا هیچکاری نمیکنم حتی نمیتونم کوچیکتربن کارارو انجام بدم خیلییییی سختمه کل روز یا تو گوشیم یا خیالپردازی،۲۴ ساعته درحال انجام دادن‌خیالپردازیم از بچگی شروع شد خودمم خسته میشم خیالپردازی راجب کمبود هام و یا حتی چیزایی که دارم ظاهری که میخوام...بی انرژی بودن و خستگی بیش از حد بشدت اضطراب دارم‌بیدلیل منتظر یه اتفاق بد هستم همش مثلا فردا میخوام فلان تایم برم جایی که بهم اضطراب مبده دوست دارم کل روزو بخوابم تا زودتر بگذره چون اگه بیدار بمونم یعالمه منفی بافی مبکنم و دچار پنیک میشم‌،اگه برم دکتر جواب نده کلا ناامبد میشم من خیلی خسته شدم و خیلی سختمه راه نجات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاد سخته خوشبحالتون کسیو داشتین بدون انتقاد به حرفتات گوش بده من کسیو ندارم درکم کنه مادرم باا ...

متاسفم برای شرایط فعلیتون عزیزم درسته الان هیچکس به اندازه شما نمیتونه درک کنه که چقد داری اذیت میشی

ولی خب قطعا هیچکسم به اندازه خودت نمیتونه دلسوزت باشه و ازین شرایط رهات کنه

اگر واقعا تنهایی نمیتونی برای خودت کاری کنی و تو خودت نمیبینی پس از یه مشاور کمک بگیر نزار روزای با ارزش عمرت بی دلیل به پوچی بگذره

متاسفم برای شرایط فعلیتون عزیزم درسته الان هیچکس به اندازه شما نمیتونه درک کنه که چقد داری اذیت میشی ...

بله واقعا نمیتونم تنهایی کاری انجام بدم تو باتلاق گیر افتاده کل وجودم 

بنظرتون برم پیش روانپزشک یا روان درمانگر؟روانپزشک قرص ام میده بره بعضیا نتیجه نمیده قرص ولی بهرحال عده برابری هستن که از هردو ناراضین من موندم پیش کدوم برم

بله واقعا نمیتونم تنهایی کاری انجام بدم تو باتلاق گیر افتاده کل وجودم  بنظرتون برم پیش روانپزش ...

میگم ک اطلاعات خاصی ندارم ولی یکی از نزدیکانم نوعی افسردگی داشت ناامیدی شدید عصبی میشد بی دلیل و بدبینی و خواب راحت نداشت میل به تنهایی داشت فقط

اول با یه مشاور انلاین صحبت کرد و ایشون گفت که باید دارو بگیره و معرفی کرد به روانپزشک و ایشونم براشون آسنترا تجویز کرد

خیییلی دو دل بودیم برای شروع مصرف چون طبق گفته پزشک و چیزایی ک تو مجازی نوشته بودن ک در اکثر موارد دو هفته اول شرایط شخص خییییلی بدتر میشه و اطرافیان باید خیلی مراعات کنن تا بعد از دو هفته دارو اثر مثبتش رو بزاره و قطع کردنشم ی پروسه جدا داره

ولی خب توکل به خدا کردیم و شروع کردو بعد از مصرف نهایت دوماه خودش قطعش کرد یکی دوروز ی حالتهای خفیفی داشت اما شکر خدا خیلی بهتر شد

میخواین شماهم اول با یک مشاور مشورت کنین ببینین نظرشون چی هست