2777
2789
عنوان

من افسردم ؟؟

167 بازدید | 19 پست

دائم در حال مقایسه کردن خودمم هرچی میخرم فرداش پشیمون میشم دلم نمیخواد بیرون برم و بعد می شینم به وسایل خونم گیر میدم و در آخر گریه میکنم من افسردم تنهام کمبود اعتماد ب نفس دارم چمه ؟؟؟ دوست ندارم با کسی رفت و آمد کنم فک میکنم اگه اونا از من بالاتر باشن حسودی میکنم 

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حس میکنم افسرده هستم خیلی نسبت به سروصدا حالم بد میشه اصلا انرژی انجام هیچ کاری رو ندارم کل روز ...

شاید بخاطر بارداریتونه 

خواهر من باردار شده بود تا اخر بارداری کلا روحیش داغون شده بود خیلی حالش بد بود

فک نکنم افسردگی باشه،چون افسردگی فک کردن ب مرگ و خودکشی رو تو فرد تقویت میکنه،بنظرم تو حسودی سعی کن ب هر کی ک حسادت میکنی ازش پیش مردم تعریف کنی این کار خود ب خود و ب مرور زمان باعث میشه حس مثبت میدا کنی و ترک بشه 

مشکل شما کمبود اعتماد ب نفس و غیر اجتماعی بودنه

امیدوارم افسردگی سر کسی نیاد خییییلی سخته به دوره ای گذروندم شب و‌ روزم اشک ریختن بود و دلیلشم نمیدونستم

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
پیش روانپزشکی چیزی نرفتی بره خوب شدن؟

نه هیچی یکسال و نیم زمان برد تا خوب شدم

ولی خب گاهی میگم اگه الان و شرایط الان بود قطعا به روانپزشک و دارو اینا نیازمند میشدم چون الان بچه دارم و همسرم مشغله کاریش خیلی زیاد شده

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
نه هیچی یکسال و نیم زمان برد تا خوب شدم ولی خب گاهی میگم اگه الان و شرایط الان بود قطعا به روانپزشک ...

بله،منم تقریبا حالم مثل قبلانای شماست حتی نمیتونم صبا از خواب پاشم همیشه احساس غم دارم صبحا اولای روز بیشتر بااینکه خیلیا انرژی مثبت میگیرن من به طرز عجیبی انقدریییی حالم بده صبحا که رو جسمم تاثیر خیلیی زیادی داره یا یجام درد میکنه یا دچار اضطراب شدید میشم صبا با گریه از خواب پامیشم دراون حد...