2777
2789
عنوان

تپش قلب

247 بازدید | 25 پست

سلام، بچه ها کسی هست اینطوری باشه؟

من یهو تپش شدید قلب میگیرم، پاهام یخ میشه، بعد لرز هم یکم پیدا میکنم.

من ی دوران پر استرس رو داشتم برای 6 7 ماه هرروزم استرس بود.

الان نمیدونم بیماری قلبی دارم یا مشکل اعصاب و روانه، خسته شدم دیگه.

تو گوگل که سرچ میکنی کلی بیماری میاره.

نوار قلب و چکاب خون رفتم سالم بود. 

نمیدونم اکو هم برم یا نه. کاش میدونستم چمه

لولوعه نینی سایت 😛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یه اکو هم حتما بده اگر مشکل خاصی نباشه دکتر بهت چن تا توصیه میکنه مثل اینکه کافئین و غذاهای پر ادویه کمتر بخوری مایعات و سبزیجات بیشتر استفاده کنی و یه دارو برای مواقعی که تپش قلبت زیاد شد مصرف کنی

هزینش میدونه چقدره تقریبا؟   ببینم دارم پس انداز

نمیدونم والا چندسال پیش پونصدو خورده ای بود 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

شایدم سیصد و خورده ای بود یادم نیس برین بپرسین جای دولتی خصوصی هم فرق میکنه قیمتا

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
شایدم سیصد و خورده ای بود یادم نیس برین بپرسین جای دولتی خصوصی هم فرق میکنه قیمتا

من اکو و نوار و ویزیتم شد هفتصد البته تو مطب رفتم و نمیدونم دولتی بیمارستان چقدره

یک قرص پروپرانول از داروخانه بگیر هر وقت اینجوری شدی یدونه استفاده کن و تا میتونی از محیط استرس زا و اخبار بشدت دوری کن و ورزش خصوصا گروهی را سریع شروع کن زود ردیف میشی