2777
2789
عنوان

بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 22288 بازدید | 99 پست
هرروز شستشو با آب داغم انجام میدید؟

بله پدرمادرم انجام میدن حتما اگه خوب شدن میگم بهتون شمام اگه خوب شدین بگین عزیزم کاش من نگیرم ازشون نگرانم😢چجوریه بعضیا نمیگیرن؟

کاربری دست ۲نفره⚘

بله پدرمادرم انجام میدن حتما اگه خوب شدن میگم بهتون شمام اگه خوب شدین بگین عزیزم کاش من نگیرم ازشون ...

والا نمیدونم میگن گال واگیر داره من شوهرم پیشم خوابیده بچه کوچیکم دارم اما فقط چندین.ماهه من خارش دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله پدرمادرم انجام میدن حتما اگه خوب شدن میگم بهتون شمام اگه خوب شدین بگین عزیزم کاش من نگیرم ازشون ...

میگن اگه گال باشه حتما واگیرداره نمیدونم اگه گال باشه چ جوری بعضیا نمیگیرن. پدر و.مادرت دوتا گرفتن؟ با هم گرفتن؟

والا  من که دیگه دکتر نمیرم آخه رفتم کرم پرمترین یا همون کامترین و کرم دستساز دادن زدم خوب نشدم مرتب لباسامو.هزروز عوض میکنم میندازم نیم ساعت.تو.آب داغ  هرروز.ملافه.میشورم اما دیگه خسته شدم  هرکاری میکنم خارش بدتر میشه بهتر نمیشه  الان پدر و.مادر شما چیکار میکنن  مرتب خارش دارن؟ دیگه نمیخان برن دکتر؟

میگن اگه گال باشه حتما واگیرداره نمیدونم اگه گال باشه چ جوری بعضیا نمیگیرن. پدر و.مادرت دوتا گرفتن؟ ...

من اول مامانم گرفت بعد بابام توروخدا بگین از شما گاله واقعا مطمئنید؟

کاربری دست ۲نفره⚘

من اول مامانم گرفت بعد بابام توروخدا بگین از شما گاله واقعا مطمئنید؟

خودم میگم گاله چون قرص ضد خارش میخورم تا دو روزخارش ندارم قرص روقطع میکنم خارشم بدتر میشه براهمین میگم گاله

عزیزم من که بچه تر بودم خانوادگی این بیماریو گرفتیم

مامانم بخاطره تجربش یه اسپری سرکه درست کرده بود شبا قبل خواب اسپری میکردیم به کل بدنمون بعد همونجور میخوابیدیم

میدونم ممکنه از بوش اذیت بشی ولی خیلی نتیجه میده

شااااااااااهههههیییییینننننننن

عزیزم من که بچه تر بودم خانوادگی این بیماریو گرفتیممامانم بخاطره تجربش یه اسپری سرکه درست کرده بود ش ...

در ضمن خانواده ما اصلا به دکتر و پماد و اینا اعتقاد نداشتن فقط همین روشو انجام دادیم با اینکه کل بدنمون پر گال شده بود ولی خداروشکر درمان شد💓

شااااااااااهههههیییییینننننننن