2777
2789

سلام خانمهای محترم

به نیت تعجیل در ظهور حضرت مهدی   شفای بیماران و حاجت قلبی خودت

ختم ده روزه حدیث کسا هدیه به حضرت زهرا

روزی یک مرتبه‌ تا ده روز

هدیه به حضرت زهرا به نیت شفاعت

هر کس آماده شرکته اسمشو بگه

هرروز به نیت حاجت روایی یک نفر نیخونیم

شروع از فردا لغایت ۱۰ ابان

اگه حتما هستین   و میخونین اسم بگین عزیزانم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

من فردا تولدمه به جای تولد گرفتن میخام به نیت امام زمان  نذری پخش کنم منم شریکم تو این ختم لطفا برام دعا کنید خدا یه راهی یه معجزه ای باز کنه بین خونه گیرمون بیاد دارم بیرونمون میکنن و اینکه دعا کنید با این غمی که تو امضامم کنار بیام فراموش کنم🙃🖤

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
من فردا تولدمه به جای تولد گرفتن میخام به نیت امام زمان  نذری پخش کنم منم شریکم تو این ختم لطفا ...

عزیزم   توکلت بخدا باشه   چه ایده خوبی برای تولدت گرفتی  حضرت مهدی همین الان داره نگاهت میکنه خوش به حالت برای مادرم دعا کن 

پس توی ختم هستی؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم   توکلت بخدا باشه   چه ایده خوبی برای تولدت گرفتی  حضرت مهدی همین الان داره نگا ...

چشم حتما🙃♥️ ان شا ءالله مادر عزیزتون تنش سالم باشه سایش بالای سرتون بله هستم حتم شرکت میکنم التماس دعا

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
اسی امضات چه قشنگه با خوندش اشک تو چشام اومد. منم میخام بخونم اسمم الهام. ایشاله همه حاجت روا شن

,الهی حاجت روا بشی