2777
2789
عنوان

خواص زردچوبه برای بانوان❌🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 35154 بازدید | 52 پست

مهم ترین خواص زردچوبه برای زنان می توان به خاصیت آن برای درمان بیماری های تخمدان اشاره کرد. همان طور که در بخش قبلی گفته شد، زردچوبه خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد. کیست تخمدان، یک بیماری رایج در زنان است که معمولا با التهاب و درد همراه است. بنابراین مصرف زردچوبه می تواند باعث کاهش ابتلا به کیست تخمدان و دردهای ناشی از آن شود.

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیبروییدها ذرات غیر سرطانی هستند که روی دیواره رحم قرار گرفته و تکثیر می شوند. کورکومین موجود در زردچوبه می تواند این فیبروییدها را کاهش دهد. یکی دیگر از بیماری های شایع و خطرناک در زنان، سرطان تخمدان و دهانه رحم است

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
زرد چوبه و قاعدگی؟🤔

نه میگم سه قاشق زیاد نیس؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
نه میگم سه قاشق زیاد نیس؟

حتما برای شما نیز پیش آمده که در چرخه پریود خود دچار اختلال شوید. عقب افتادن پریود یکی از شایع ترین مشکلات در زنان، خصوصا دختران نوجوان و جوان است. بهتر است در این موارد به جای استفاده از داروهای شیمیایی که عوارض زیادی دارند، از موادی مانند زردچوبه استفاده کنید. زردچوبه به دلیل داشتن طبع گرم می تواند به تحریک تخمدان ها برای پریود شدن کمک کند. پس اگر سیکل پریودتان عقب افتاد، مصرف زردچوبه را حتما در دستور کار خود قرار دهید.

بسیاری از بانوان موقع پریود، دردهای سخت و شدیدی را تحمل می کنند و برای تسکین این دردها به داروهای شیمیایی آرامبخش متوسل می شوند. این داروها ممکن است به صورت آنی، درد شما را کاهش دهند اما مصرف آن ها در آینده می تواند با عواقبی همراه باشد. جالب است بدانید که زردچوبه با توجه به خواص ضدالتهاب و ضداسپاسمی که دارد، می تواند دردهای ناشی از قاعدگی را نیز کاهش دهد.

با یه لیوان شیر بخورید

واقعن بریزیم تو شیر بجوشه؟؟؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

یکی از راه های مصرف زردچوبه، خوردن آن به صورت دمنوش است. نوشیدن دمنوش زردچوبه به بسیاری از بانوان، خصوصا آن ها که از عقب افتادن پریود رنج می برند، توصیه شده است.  می توانید مقداری زردچوبه را در یک قوری کوچک دم بگذارید و سپس آن را مصرف کنید.

حتما برای شما نیز پیش آمده که در چرخه پریود خود دچار اختلال شوید. عقب افتادن پریود یکی از شایع ترین ...

ممنونم عزیزم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐