2777
2789

امضامو بخون توایتا یا روبیکا بهم پیام بده تا برات توضیح بدم با وویس متنش طولانی میشه.اینحا هم نمیشه وویس داد

09015230873

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه با کیست باید خونریزی اینقد طولانی داشته باشی ..من داشتم اینجوری نبودش ..شاید مشکل از جای دیگست

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کلی سونو و آزمایش دادم میگن کیست شکلاتی ولی همش خونریزی طولانی دارم

خوب این کیستا جراحی نداره مگه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کوچیکه نیاز ب جراحی نداره کلی دکتر رفتم خسته شدم

طب سنتی دکتر خوب و معروف تهران یا شهر دیگه پیدا کن برو ...من کیست معمولیم با طب سنتی دفع شد اصلا دکترمنرفتم فقط سونو ..انشاءالله شفا بگیری عزیزم

چ کاری کردید ک دفع شد

من تخم شوید ،مریم گلی ،بومادران ..اینا رو میریختم تو آبجوش یکربع بعد با نبات میخوردم ..خیلی تلخه بزور میخوردم همین الان اسمش میاد 🤢 ..بعد چند بار خوردن رفتم سونو گفت کیست نداری،دوتا کیست داشتم هر تخمدان یکی ...ولی خوب اینا رو کیست شما نمیدونم چطور بشه چون اینا احتمال اینکه خونریزی و زیاد کنه هست...واسه همین میگم باید متخصص طب سنتی دارو تجویز کنه ..من پریودیام کلا سه روز