2777
2789
عنوان

خواص زردچوبه برای بانوان❌🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 35464 بازدید | 52 پست
سلام ببخشید جوش باسن میتونه از تخمدان و اینا باشه یا حتنا باید دکتر پوست رفت

میتونه بابت اصطکاک باشه 

عرق کردن

پوشیدن لباس زیر نامناسب

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

درزمان اقدام چطورمصرف کنیم که کمک کننده باشه؟

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درزمان اقدام چطورمصرف کنیم که کمک کننده باشه؟

شما کم مصرف کن مثلا دمنوشش و مقدارش و کم بریز یا رو سالاد بریز

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
شما کم مصرف کن مثلا دمنوشش و مقدارش و کم بریز یا رو سالاد بریز

عه ینی برای اقدام کم بایدمصرف کنیم؟

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

سلام روزتون بخیر.میتونم یه سوال پزشکی بپرسم ازتون؟

سلام ممنون من پزشک نیستم ماما هستم بفرمایید امیدوارم بتونم کمکتون کنم

سلام ممنون من پزشک نیستم ماما هستم بفرمایید امیدوارم بتونم کمکتون کنم

خیلی لطف میکنید ممنونم ازتون.چرا عفونت ادراری من هیچ وقت کامل خوب نمیشه؟هر دوسه هفته یکبار میاد و من باید کلی دارو مصرف کنم. همش احساس سنگینی دارم زیر دلم.