2777
2789
عنوان

کیست موییی🫠

606 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها من کیست مویی گرفتم الان حدود ۱۶ روزه نصب به اول که گریه میکردم از درد و اصلا نمیتونستم بشینم یت به کمر دراز بکشم خیلی خیلی بهتر شدم لبه باسن ورم کرده بود اون ورمم الان نیسن فقط یه خورده کم پایین کمر رو دنبالچه حسش میکنم یا موقع کمر دراز بکشم حس میشه ولی درد اصلا ندارم

روغن سیاه بهش زدم و اینکه شیر بااسفرزه جوشیده زدم بهش کلا ورم خوابید

الان میخام همین یه خرده ام خوب شه کسی بوده مثل من با شرایط من ممنون میشم اگه راهنماییم کنید 😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هربار حس کردی داره برمیگرده اینکارو بکن تا دیگه برنگرده من برا دوستم انجام دادم بدون عمل خوب شد . 

ملهم سیاه رو با اسفرزه اسیاب شده خمیر کن و بزار روش تا یساعتم شلوار نپوش . روزی چندبار انجام بده تا سر باز کرد از کسی بخاه برات فشار بده تا چرک و خون دربیاد درد داره ولی از عمل بهتره 

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

اهوم نشون دادم بهم گفت تا ده روز اگر رو به بهبودی نبود باید عملش کنی ولی خداروشکر خیلی خیلی بهتر شدم 

و اینکه خیلیا بودن عمل کردن و برگشت داشته و خیلیم با همین دارو گیاهیا خوب شدن دیگ ببینم هیچ راهی نبود میرم سراغ عمل

اهوم نشون دادم بهم گفت تا ده روز اگر رو به بهبودی نبود باید عملش کنی ولی خداروشکر خیلی خیلی بهتر شدم ...

عملش وحشتناکه اصلا انجام نده. هربار ک ملهم و اسفرزه بزاری دفعه های بعد خودش بدون درد سر باز میکنه 

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

هربار حس کردی داره برمیگرده اینکارو بکن تا دیگه برنگرده من برا دوستم انجام دادم بدون عمل خوب شد .&nb ...

اره مامان منم ماله منو اینجوری کرد ولی مامانم خمیرشیرین گذاشت تا یه هفته بعده یه هفته سرباز کرد اونقدر عفونت اومدددددد

دوسه روزم ادامه دادیم دیدیم موهاروکشیده بیرون مامانم با سرسوزن و موچین تخلیه کرد همشو

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

ان شالله ولی برا من الان هیچ جوشی چیزی دیده نمیشه اولاش بودا الان نیسن فقط شاید اندازه یه نخود یه کوچولو حسش میکنم از تو 

ادامه میدم همون مرهم سیاه و اسفرزه رو ان شاالله خوب شه

آره شنیدم میگن عمل سختیه

اره مامان منم ماله منو اینجوری کرد ولی مامانم خمیرشیرین گذاشت تا یه هفته بعده یه هفته سرباز کرد اونق ...

مهم همون چرکاس ک باید خارج شه و مدام اون قسمت باید شیو بشه  و بدون مو باشه

کرمی یا جوشی داشت که سر باز کرد؟ 

من لبه باسنم ورم داشت اصلا نمیدونم چطور ورمش خوابید دردشم رفت من هیج عفونتی ندیدم البته چرک خشک کن که دکتر داده بود رو هم میخوردم

ان شالله ولی برا من الان هیچ جوشی چیزی دیده نمیشه اولاش بودا الان نیسن فقط شاید اندازه یه نخود یه کو ...

چرا ریپلای نمیکنی استارتر؟ اینجوری که نمیفهمن جوابشونو دادین

از ترس‌ هایتان نترسید! 

ان شالله ولی برا من الان هیچ جوشی چیزی دیده نمیشه اولاش بودا الان نیسن فقط شاید اندازه یه نخود یه کو ...

داخل پوسته از بیرون قرمز میزنه اون ناحیه . چند بار تکرار کن . اسفرزه رو هم اسیاب کن حتما و اینکه هربار احساس کردی داره برمیگرده سریع بزار بعد چندبار کامل رفع میشه و خود چرکا میاد میره و نمیفهمی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز