2777
2789

فکر کنم بیشترش کردن امسال 

پارسال 40تومن برا شهرستانا بود

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام مسکنه دیگه مقدارش بستکی ب شهری داره ک هستی اما اره خیلی وقته میدن باید بری بانک مسکن سوال بپرسی کامل میگن برات

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
وام مسکنه دیگه مقدارش بستکی ب شهری داره ک هستی اما اره خیلی وقته میدن باید بری بانک مسکن سوال بپرسی ...

وام مسکن با وام ودیعه فرق داره فقط هم بانک مسکن نیست همه بانک ها میدن 

موقع ثبت نام،شعبه و نام بانک رو خودت انتخاب میکنی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بانک مسکن یا ملی؟

من مسکن دیدم گرفتن نمیدونم بقیه بانکام میدن یان

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
واقعیه؟

آره من پارسال گرفتم

وام مسکن با وام ودیعه فرق داره فقط هم بانک مسکن نیست همه بانک ها میدن  موقع ثبت نام،شعبه و نام ...

بالا گفتم من بانک مسکن رو دیدم نمیدونم بقیه بانکام میدن یا ن

چند درصد؟  چرا به مستاجرها میدن؟  هرساله میشه گرفت؟

هر ساله نمیدن 

چرا به مستاجرا میدن ،خب کمک برا تامین رهن خونشونه دیگه،انقدر گرونی شد مثلا دولت خواست یه کمکی به مستاجرا بکنه 

من پارسال گرفتم 18درصد بود امسالو نمیدونم 

بازپرداختش هم 5 ساله هست

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی.

❤️❤️❤️

فکر کنم بیشترش کردن امسال  پارسال 40تومن برا شهرستانا بود

واقعا متاسفم برای امضای مزخذفت و ذهن کثیفت 

متعفنی ک شمر رو با شهدای راه آزادی مقایسه میکنی

بعضی چیزها گـُفتَن ندارد امــآ … فــهمیدن که دارد بـعضی چــیزها را نـگفته بـفَهم لـُطفاً …