2777
2789
عنوان

بیاین براتون زیارت عاشورا بخونم

442 بازدید | 123 پست

بچها براتون زیارت عاشورا میخونم از ته قلبم

میشه شماهم دعاکنید منو عشقم بهم برسیم معجزه بشه خدا خودش مراقبت کنه و همچیز رو درست کنه 

اگه کسیم حس شیشم داره میشه راجبمون بگه بهم؟

مرسی ازتون مهربونا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اسم ارشام دعا کن لطفن 

منم برات ایه الکرسی خوندم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

آیه الکرسی خوندم انشالله بهم برسین عزیزم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

منم برات دعا میکنم 

حمد میخونم

مریمم

لطفا برای ازدواج و کار عالی برام بخون، انشاالله به هر چی که میخوای برسی

ولی من نمیدونم دو نفر همو میخوان چرا نمیتونن به هم برسن، بالاخره یه راهی میشه پیدا کرد

من سر این قضیه خیلی دلم شکست، امیدوارم تو با کسی که دوسش داری زندگی کنی و هیچوقت دل شکسته نشی

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
سلام عزیزم صلوات فرستادم براتون شماام دعاکن منو عشقم به هم برسیم

قربونت بشم

مرسی

چشم رو چشمم، زیارت عاشورا میخونم ایشالا بهم برسید بیای خبرخوش بدی بهم