2777
2789
عنوان

بیاین براتون زیارت عاشورا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کردم به عشقت برسی و خوشبخت شی. 

ممنون که زیارت عاشورا میخونی. 

لطفا برای حاجت هام دعا کنه هرکس پستم رو میبینه. 

شوهر خوب

حاجت امضام

سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

منم برات دعا میکنم  حمد میخونم مریمم لطفا برای ازدواج و کار عالی برام بخون، انشاالله به هر چ ...

مرسی مریم مهربون 

امیدوارم خدا جوری به قلب مهربونت نگاه کنه و به خواستت برسونتت که خودت تو شوک باشی و فقط بگی شکرت

امیدوارم ذوق سرتاسر وجودتو بگیره از معجزه‌ اش و حل شدن کارات

امیدوارم جوری ببرتت بالا که هرکی تورو میبینه به معجزه خدا پی ببره :)

ازخدابرات بهترینارو ارزو دارم انشاءالله ارزوهات برات خاطره شن و ب اونچه میخای برسی الهی آمین   ...

قربون قلب مهربونت برم

چشم عزیزدلم

پیامتو خوندم دلم خیلی روشن شد دلم اشتباه نمیگه، فقط اعتماد کن به خدا و یه نذر واسه امام حسین کن

مطمعنم میای تاپیک میزنی از معجزه خدا میگی

برات از ته ته قلبم دعامیکنم و از خدا میخوام دلتو اروم و گرم کنه شادت کنه و انقد براتون معجزه کنه و همچیز رو درست کنه که امیدت به زندگی هزار برابر شه 

لطفا برای این دوستم هم بخون. موفق شه. به اهدافش برسه. @ملوسکتونم1  

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

ایشالله بهش برسی و خوشبخت بشی میشه واسه منم دعا کنی بهم برسیم و مث قبل بشیم 🥲💔

مرسی فداتشم

چشم حتما دعات میکنم،به نیتت به نیازمند هم کمک میکنم ایشالا جوری عشقتون محکم و پر از عشق و مراقبت خدا باشه که هرلحظه خدارو شکرکنی

برات آرزو میکنم خیلی بهتر از قبلتون بشید جوری ک باورت نشه و فقط بگی خدایاشکرت 

مرسی فداتشم چشم حتما دعات میکنم،به نیتت به نیازمند هم کمک میکنم ایشالا جوری عشقتون محکم و پر از عشق ...

الهی قربونت برم ممنونم همچنین 😍🤍

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

اسی جان برای منم میخونی؟ منم برات پنج تا صلوات فرستادم💛

معلومه که میخونم

مرسی مهربون

از خدا میخوام زودی یه معجزه بزرگ به عظمت خودش برات بفرسته و شاده شاد شی