پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6427 عنوان چراانقدر سرد شده باهام🥺 198 بازدید | 17 پست توتایپک قبلیم گفتم که دیروز پریود بودم دوست داشتم نامزدموببینم بهش گفتم گفتی که دوستم داره میاد دنبالم برگردیم خونه نمیتونم وایسم ببینمت منم گفتم اوکی هی گفت ناراحت شدی گفتم نه ولم کن مهم نیست وازاین حرفاگفت نه ناراحت شدی میمونم گفتم نه ولم کن خودم حالم خوب نیست(شب قبلش بهش گفته بودم پریودم ممکنه یکم حساس وعصبی بشم ازالان ببخشید)دیروز بعداینکه ایناروبهش گفتم کلارفتارش سرد شد تاساعت ۹شب پیامی نداد🥲بعدشم خیلی سرد دیگه من گفتم خیلی خونریزیم زیاده حالم اصلا خوب نیست نیازبه توجه ومحبت وبغل دارم فقطگفت قطعاهمینطوره چیزای خون سازبخور😑درحالی که قبلا کلی قربون صدقه م میرفت😔من الان چیکارکنم باهاش به نظرتون؟اصلا حق بامن نیست ناراحت شم؟اون چراسردشده اخه! 1402/07/30 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آویژه۰۲ عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 7446 تو الان حساسی اون هرکاری کنه تو ناراحت میشی اصلا کنترل ادم دست خودش نیست اونم نا بلده
آویژه۰۲ عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 7446 باید قبل از پریود شدن همه کارایی که دوست داری انجام بده واضح و روشن بهش بگی اگه یکی دوماه رعایت نکرد تمومش کن
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6427 پریود میشید چقدر ناز میکنید . نازنمیکنم پریودم سخته:))))شماجای من بودی دوهفته تکون نمیخوردی
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6427 تو الان حساسی اون هرکاری کنه تو ناراحت میشی اصلا کنترل ادم دست خودش نیست اونم نا بلده اخه مشکل اینه اون همیشه بلد بود همیشه رعایت میکرد چندوقته اینطوری شده...
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6427 باید قبل از پریود شدن همه کارایی که دوست داری انجام بده واضح و روشن بهش بگی اگه یکی دوماه رعا ... واضح گفتم دیگخگفتم دلم میخوام بهم توجه کنی بغلم کنی محبت کنی گفت اره کاملا درسته:|
آویژه۰۲ عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 7446 واضح گفتم دیگخ گفتم دلم میخوام بهم توجه کنی بغلم کنی محبت کنی گفت اره کاملا درسته:| الان ولش کن بعدا که خوب شدی دلیل این رفتارشو بپرس
شمییممم عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 421 نازنمیکنم پریودم سخته:)))) شماجای من بودی دوهفته تکون نمیخوردی سخته
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6427 نامزد منظورت دوست پسره؟ باخانواده بادسته گل و شیرینی چندجلسه تشریف اوردن خونه مون خانواده هاباهم آشناشدن الانم ما داریم بیشترباهم آشنامیشیم وشرایطمونو واسه ازدواج جور میکنیم اگه به این میگین دوست پسر بله دوست پسرمه
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6427 الان ولش کن بعدا که خوب شدی دلیل این رفتارشو بپرس اوهوم همینکارو میکنممرسی
آویژه۰۲ عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 7446 باخانواده بادسته گل و شیرینی چندجلسه تشریف اوردن خونه مون خانواده هاباهم آشناشدن الانم ما داریم بیشت ... نمیفهمم این چه رابطه ایه ولی شوهر با دوست پسر خیلی فرق داره نمیشه از ادمی که متعهد نیست خیلی انتظاری داشت
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6427 سخته بخداازسخت بدتره هردوسه ساعت یه بارباید پد عوض کنم اونمکثییییف 🥴به یه چیزایی فکرمیکنم خودم عصبی شدم اصلا هیچ رفتاروکنترلیم دست خودم نیست بی اراده گریه میکنم دوشبه ازدرد دوساعت هم نتونستم بخوابمبعد بعضیافکرمیکنن داریم نازمیکنیم
شمییممم عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 421 بخداازسخت بدتره هردوسه ساعت یه بارباید پد عوض کنم اونمکثییییف 🥴 به یه چیزایی فکرمیکنم خودم عصبی ش ... 😔کسی هم منو درک نمیکن