2777
2789
عنوان

چراانقدر سرد شده باهام🥺

198 بازدید | 17 پست

توتایپک قبلیم گفتم که دیروز پریود بودم دوست داشتم نامزدموببینم بهش گفتم گفتی که دوستم داره میاد دنبالم برگردیم خونه نمیتونم وایسم ببینمت منم گفتم اوکی هی گفت ناراحت شدی گفتم نه ولم کن مهم نیست وازاین حرفاگفت نه ناراحت شدی میمونم گفتم نه ولم کن خودم حالم خوب نیست(شب قبلش بهش گفته بودم پریودم ممکنه یکم حساس وعصبی بشم ازالان ببخشید)دیروز بعداینکه ایناروبهش گفتم کلارفتارش سرد شد تاساعت ۹شب پیامی نداد🥲بعدشم خیلی سرد دیگه من گفتم خیلی خونریزیم زیاده حالم اصلا خوب نیست نیازبه توجه ومحبت وبغل دارم فقط‌گفت قطعاهمینطوره چیزای خون سازبخور😑درحالی که قبلا کلی قربون صدقه م میرفت😔

من الان چیکارکنم باهاش به نظرتون؟اصلا حق بامن نیست ناراحت شم؟اون چراسردشده اخه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو الان حساسی اون هرکاری کنه تو ناراحت میشی  اصلا کنترل ادم دست خودش نیست  اونم نا بلده

اخه مشکل اینه اون همیشه بلد بود همیشه رعایت میکرد چندوقته اینطوری شده...

باید قبل از پریود شدن همه کارایی که دوست داری انجام بده واضح و روشن بهش بگی  اگه یکی دوماه رعا ...

واضح گفتم دیگخ

گفتم دلم میخوام بهم توجه کنی بغلم کنی محبت کنی گفت اره کاملا درسته:|

نامزد منظورت دوست پسره؟

باخانواده بادسته گل و شیرینی چندجلسه تشریف اوردن خونه مون خانواده هاباهم آشناشدن الانم ما داریم بیشترباهم آشنامیشیم وشرایطمونو واسه ازدواج جور میکنیم اگه به این میگین دوست پسر بله دوست پسرمه

باخانواده بادسته گل و شیرینی چندجلسه تشریف اوردن خونه مون خانواده هاباهم آشناشدن الانم ما داریم بیشت ...

نمیفهمم این چه رابطه ایه 

ولی شوهر با دوست پسر خیلی فرق داره 

نمیشه از ادمی که متعهد نیست خیلی انتظاری داشت

سخته

بخداازسخت بدتره هردوسه ساعت یه بارباید پد عوض کنم اونم‌کثییییف 🥴

به یه چیزایی فکرمیکنم خودم عصبی شدم اصلا هیچ رفتاروکنترلیم دست خودم نیست بی اراده گریه میکنم دوشبه ازدرد دوساعت هم نتونستم بخوابم‌

بعد بعضیافکرمیکنن داریم نازمیکنیم