2777
2789

دیشب گفتم ک وصعیت خونمونو بهتون . صب پاشدم اشعالارو جمع کردم همه رو تادخترم خاب بود گذاشتم دم در .  اومد بالکن رو شستم  با  شیشه پاکن شیشه هاشو تمیزکردم و کل چیزاشو شستمو گذاشتم کارتونارم کوچیک گردم گذاشتم رو کولر ابی

بعدم زمین حال رو جارو کردم دیوارشو گردگیری کردم و  فرشاروپهن کردمو سریع  روشون روفرشی و پتو گداشتم کلا دوتافرش ۶ متری میگره حالمون .   حالام یکم استراحت کنم برم سراغ اشپزخونه و اتاق خوابو حموم دسشویی بم ایده بدین ک چطور خونمو تمیز نگه دارم لطفا نمیخام دیگ شوهرم بم بگ شلخته و از خونش فراری باشه😔

چرا زودتر همه این کارها رو نکردی عزیزم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه که به خودت اومدی 👏🏻 برای روحیت عالیه

هر وقت چیزی برمیداری بلافاصله بذار سرجاش. ظرف کثیف میشه زودی بشور اینطوری رو هم جمع نمیشه 

هفته ای یه بار گردگیری و جارو هم کافیه

زیبایید اما خالی هستید؛ نمی‌شود برایتان مرد.

خسته نباشی 

اگه هر جا کثیف میشه همون روز تمیز کنی خوبه 

به دخترتم یاد بده هرچی برمیداره بزاره سرجاش

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

شوهر من ک روزی ۲ ساعتم خونه باشه غرشو میزنه...منم اینقد کار دارم نمیتونم همیشه همچیو تمیز نگهدارم😥اینقد دلم میخواد مث گل باشه...ولی نمیشه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چرا زودتر همه این کارها رو نکردی عزیزم 

بدنم نمیدونم چرا جون نداره براکارکردن والا   مثلا یهوتمیز میکنم یهو  فرداش نمیتونم ازسرجام تکون بخورم  ناامیدم خیلی و افسرده خیلی دوس دارم طعم شیرینی  زندگیو بچشم ولی تنبلیم نمیزاره

هرچیزی و سر جاش بذار قبل خواب ی تمیزکاری سطحی کن 

هفته ای ۲ بار تمیز کاری مثله جارو و طی و شیشه و ...بکن 

مثلا ی روز سرویس بهداشتیارو تمیز کن 

یروز اتاق خودت یروز اتاق بچت ی روز سالن یروز اشپزخونه ک خودتم خسته نشی 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
بدنم نمیدونم چرا جون نداره براکارکردن والا   مثلا یهوتمیز میکنم یهو  فرداش نمیتونم ا ...

یه کلیپ دیدم میگفت هرکاری رو حال نداری انجام بدی حتما انجام بده وبا سختیه که آدم امیدوار میشه و زندگیش سامان میگیره 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی