2777
2789
عنوان

گذشته...💔

80 بازدید | 5 پست

بچها من اصلا گذشته خوبی ندتشتم تو سن ۱۳ سالگی با یکی دوست شدم ب زور رابطه داشتیم تهدید میکرد منو نمیتونستم جدا شم ۴ سال باهم بودیم من باردار شدم سقط و مامانم فهنید خیلی ضربه خوردم و اخر خودشو کشت 

یکی بود همون زمانا ک با این اقا بودم منو دوست داشت و دقیقا شبی ک فوت کرد اومد خاستکاری اینم بگم من خیلی خیلی اذیت شدم بعد فوتش 

الان من ۲ ساله با این اقا هستم همه گذشتمو براش گفتم حتی با من اومد سر خاکش 

احساس میکردم ک نسبت ب سال اول علاقمون کم شده شور اشتیاقمون و شاید بخاطر این اخلاق بد منه ک تت طرف نکه بریم بیرون تا نیاد سمتم من نمیرم و همین مارو دور کرد 

تصمیم گرفتیم رفتیم مشاوره مشاوره گفت باید جدا بشین بهم نمیخورین جفتتون عصبی هستین شر و شیطونین بچه های ماجراجویی بودین خانواده راضی نیست اصلا حتی ی کلنه راجب اینکه میشه ادامه داد نگفت 

هم من هم اون خیلی وابسته همیم و دوسش دارم خیلی همجوره پشتم بوده ولی ی چیزی ک هس نتونسته گذشته منو فراموش کنه و خودشم میگ شاید تو زندگی ب مشکل بخوریم سر این 

چیکار کنم بچه ها جدا بشیم 

اون میگ ی مشاوره دیگم بریم 

بنظرتون تو زندگی ب مشکل میخوریم ؟

ببینین من خیلی سختی کشیدم اذیت شدم تو گذشته اصلا دلم نمیخاد تو زندگیم سر کوفته دردایی ک کشیدمو بخورم لطفا نظرتون بگین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با هم رابطه ج دارید  که وابستگی میاره  حرف مشاور رو گوش کن  خودت رو کنار بکشد ازین ...

بنظ شما ما چرا برای هم مناسب نیستیم جدا از رابطه ج خیلی همو دوس داریم ولی نمیخایم ت زندگی ب مشکل بخوریم

بنظ شما ما چرا برای هم مناسب نیستیم جدا از رابطه ج خیلی همو دوس داریم ولی نمیخایم ت زندگی ب مشکل بخو ...

چون یه خرده ازین آتیش تند هورمون های دوران نوجوونی فاصله بگیرید 

می بینید 

هنوز بلد نیستید چه جوری با هم سازگار باشید

همین کنترل خشم 

چیز کمی یه 

زندگی فقطدوست داشتن نیست 

باید باد باشی 

چه جور عزیزم رفتار. کنید با هم 

همین ذهنیت خوبی که از گذشته تو ندارن 

همین رو باید روش کار کرد 

باید بالغ شد عزیزم 

سوای ازدواج هدف ت برای آینده چیه