2777
2789

پنینی مرغ بپز 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

سینه مرغتو نگینی درشت خورد کن 

بعدش پیازو رنده درشت بزن بزار یه کم تفت بخوره سبک شه بعدش هم نمک بزن بهش و مرغتو اضافه کن و بزار ریز هم بپزه و هم تفت بخوره اون طرف هم اگه دوست داشتی یه کم قارچ و تفت بده بعد ب مرغت زردچوبه یکم رب گوجه که دلبخواهی هست و ادویه مورد علاقتو بزن و قارچارو بریز و باز هم میتونی ب دلبخواه پنیر پیتزا ی مقدار قاطیش کنی 

نون باگتاتو که از وسط باز کردی تو ی تابه با یه مقدار کره بزار یکم از حالت نرمی دراد بعد اولش رو نونت سس مورد علاقتو بزن بعد گوجه و خیار شور بزار بعد مواد مرغیتو بریز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه و یه حبه سیر و فلفل و اگه داری برگ رزماری یا زنحبیل، بذار بپزه؛ البته قبلش یکبار کفش رو خالی کن  با همین مواد و دوباره بذار بپزه. یه ربع آخر نمک هم بزن. بعدش ریش ریش کن و توی کمی روغن با کمی زردچوبه تفت بده و فلفل بزن و آب زعفرون بهش اضافه کن. با گوجه و خیارشور و کاهو و سس کچاپ میتونی لای نون ساندویچی بذاری.

برای اسنک هم همین روش، فقط در انتها مواد رو لای نون تست بریز و روش پنیر بریز و بذار تو دستگاه. از قارچ به دلخواه میتونی تو جفتش استفاده کنی.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

بندری مرغ درست کن خوشمزه اس

مرغ رو مکعبی خرد کن و مزه دارش کن با سیر له شده و آویشن و نمک و فلفل و پاپریکا و روغن بذار دو ساعت بمونه بعدش پیاز داغ فراوان درست کن سیب زمینی نگینی هم جدا سرخ کن و مرغ رو با پیاز داغ تفت بده و رب بزن و بذار ی ده دقیقه بپزه

من مرغو آب پز میکنم بعد ريشش میکنم و 

تو روغن کلی پیاز خلالی میزارم سرخ شه یعنی درب قابلمه رو میزارم حسابی سبک شه اواخر با مرغ ریش تفتش میدم. 

فلفل دلمه نگینی هم میزنن

بعدشم ادویه جات و کمی رب

آخر سرم جعفری خورد شده

خیلی فلفل دلمه و جعفری آخر کار رو طعمش اثر داره و خوشمزه میشه