2777
2789
عنوان

کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 45 پست
نوشتم هم پنجشنبه سرم زد با دوتا امپول هم جمعه سرم زد با ۵تا امپول

خب بزنه بازم لازم داره 

لبنیات بهش ندی تب میاره 

مثل شیر پنیر ماست 

پاشویه کن خیلی تاثیر داره 

دستمال مرطوب بذار رو پیشونیش مدام دستمال تازه کن با آب فوری تبش کم میشه اگر قطع نشه 

حتما باید غذا بخوره وگرنه دارو اثر نمیکنه 

باید معده پر بشه بعد دفع بشه که اگر عفونت هم باشه داره دارو استفاده میکنه با مدفوع و ادار میاد از بدنش بیرون 

و این مستلزم غذا خوردنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آزمایش خون داده ؟ اونجوری معلوم میشه تبش برای چیه

دوتا عکومی بردم یه متخصص عفونی میگن ویروسه همه ام گرفتن پرمانگاه پربود از همین مدل مریضی من موندم باتبش چیکارکنم بیاد پایین با شوهرم انقد نشستیم خودمونم مریضیم بیحال

دعا میکنم خوب بشه منم الان دیدم بچم شدید تب داره من پول ندارم ببرمش دکتر خدا انشالله کسی رو بی پول نکنه به حق ۵تن .یه تشت بزارید بعد توش سرکه بریزید باهاش بچتونو پاشویه کنید

نوشتم پایین گلم انجام میدیم پاشویه.دوش اب ولرم .جوراب نم داربپوشون نمیاد پایین نهایت میرسه ب۳۸

گلاب بااب نمک واب ولرم قاطی کن تولگن پاهاشم بزارتولگن بعددستمالم باگلای خیس کن بزارزیربغلش من دخترم همین جوری بودایپروفن بده استامین فن جواب نمیده شیافم میزاشتم

عع زیاد نمی‌خورد منم نمیدادم پس بزورم شده میدم مرسی

خواهش می کنم عزیزم ، هر یه ساعت براش سه چهار تا لیمو شیرین بگیر ابشو بهش بده ، پنج تا لیوان بهش بده بخوره ، تبش کمتر میشه به این شیوه کم کم قطع میشه و بچه شروع به عرق کردن میکنه و این نشوم میده تبش کاملا قطع شده 

دعا میکنم خوب بشه منم الان دیدم بچم شدید تب داره من پول ندارم ببرمش دکتر خدا انشالله کسی رو بی پول ن ...

الهی بگردم خیلی سخته ایشالله مث پسر من نباشه زود تبش بیاد پایین انقدم هزینه ها بالاس ادم کم‌میاره واقعا😢

الهی بگردم خیلی سخته ایشالله مث پسر من نباشه زود تبش بیاد پایین انقدم هزینه ها بالاس ادم کم‌میاره وا ...

خدانکنه گلم امشب تب کرد یه هفته اس میگفت دلم درد میکنه الانم داره میلرزه تو خواب میترسم خیلی