2777
2789
عنوان

کمککککککک

272 بازدید | 45 پست

من باردارم یه بچه دارم۶سالشه از چهارشنبه شب تبمرده پنجشنبه صب بردم دکتر امپول و سرم داد کلی دارم اومدیم باز شبش تب درحدی ک میرسه۴۰با استامینوفن پروفن شیاف پایین نمیاد بافاصله کم میزارم میترسم ضررکنه اما تبش نمیاد پاین باز جمعه بردم دکتر همینطور سرم و امپول بازم شبش تب کرد دیگ خودمم گرفتم باردارم هستم نمیتونم چیزی بخورم نه میتونم ب بچم دمنوش بدم بخاطر تبش شنبه متخصص عفونی وقت گرفتم رفتیم بازم الان تب داره استامبنوفن و پروفن باهم دادم فایده نکرد سه ساعت شیاف دیکلوفناک گذاشتم الان باز داغه خودمم خال ندارم دارم گریه میکنم بی خوابم مریضم کمک کنید چیکارکنم بیاد پایین تبش.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ویروسه لامصب 

آبجی و داداش من دو قلو هستن 7 سالشونه دوتاشونم گرفتن 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

ای بمیرم

پاشویش کردی؟

من بچه بودم تب میکردم مامانم از اب سرد شیر توی کیسه فریزز میریخت میداد دستم...هم نرم بود خوشم میومد باهاش بازی میکردم هم خنک میشدم

اینکارو بکن ببین جوابه؟

کاربری سوممه تازه وارد نیستم  
اونام تبشون نمیاد پایین.خیلی سخته

امروز انقد تب داشتن بیچاره مامانم دستو پاشو گم کرده بود از ترس 

اگه گلوش درد می‌کنه و سرفه میکنه شربت آویشن و عسل هانی تیم بده خیلی خوبه از داروخونه

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.