2777
2789
عنوان

ماجراهای من و مادرشوهرم

787 بازدید | 62 پست

بچه ها دستم به دامنتون باتجربه ها بیاااان

من یک ساله ازدواج کردم .هم خودم هم همسرم ترم اخر پرستاری هستیم و خونمون جدیدا حاضر کردیم که مستقل شیم..مجازی باهم اشنا شدیم و ازدواج کردیم و بعدد بخاطر دانشگاه ما مجبور شدیم یکسال اول زندگیمون رو خونه بابای من باشیم چون خونه پدرشوهرم اینا یه شهر دیگس...خلاصه موندنمون خونه پدرم باعث شده یه سری حرف و حدیثایی پیش بیاد بین همسرم و خانواده‌م که واقعا عذاب اوره..مادرشوهرمم خیلی دخالت میکنه تو زندگیمون همسرمم به حرفش گوش میده دائما بهش زنگ میزنه پرش میکنه..همیشه پیش دعانویس و اینجور چیزاس بنظرتون چیکار کنم کمتر بهمون زنگ بزنه و دخالت کنه با دخالت هاش باعث شده همسرم به مادرم بدبین بشه خیلی ناراحتم😭😭طبیعیه اول زندگی این بحثا و دخالتا؟😐😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزد میموندین خب یا یه خونه کرایه میکردین

همسرم میخواست اینکارو بکنه اما بابام اجازه نداد گفت اومده تو شهر غریب چطور بذاریم بره خونه کرایه کنه..واقعا راست گفتن خوبی به داماد نباید بیش از حد باشع🤐

تاحدودی طبیعیه توسیاست داشته باشی باگذشت زمان بهترمیشه

دخالت هاش ادمو اذیت می‌کنه مثلا روزی ۶ بار زنگ میزنه کوچکترین بحثی بینمون بشه باید خبردار بشه وقتی هم به همسرم میگم به مامانت بگو کمتر زنگ بزنه ناراحت میشه...خودم میرم بیمارستان خسته کوفته بالاسرمریض جوابشو ندم قهر میکنه😐

عزیزم حرز امام جواد ب بازو راستت ببند و چهار قل و آیت الکرسی زیاد بخون

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺