سلام من پسرم الان دو دوماهشه الان یکماهه که به پستونک عادتش دادم بیشتر موقع خواب میخوره میخوابه و خودم راحتم از این بابت ولی اطرافیان میگن نده میکروب میره تو دهنش و لوزه میاره از طرفیم عادت کرده موقع خواب باید تو دهنش باشه چیکار کنم به نظرتون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم خوب بود هم بد..این یکی رو میخوام بدم آرامش دارن ولی درباره لوزه و فرم دندون برای دختر من هست نمیدونم حالا از پستونک بوده یا نه چون دومی که ندادم این مشکل رو نداره اما خیلی موقع خواب چند ماه اول اذیت کرد .
اصلا به این حرفت گوش نده من خودم دو سه سال پستونک خوردم هیچیم نشد خیلیا رو هم دیدم که بچه هاشون خوردن و مشکلی نداشتن
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
میگن لثه رو بد فرم میکنه و هوا وارد معده میکنه نفخ میاره
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع