2777
2789
عنوان

پستونک میگن نده

164 بازدید | 17 پست

سلام من پسرم الان دو دوماهشه‌ الان‌ یکماهه‌ که به پستونک عادتش دادم‌ بیشتر موقع خواب میخوره‌ میخوابه‌ و خودم‌ راحتم‌ از این‌ بابت‌ ولی‌ اطرافیان‌ میگن‌ نده‌ میکروب‌ میره تو دهنش‌ و لوزه میاره‌ از طرفیم‌ عادت‌ کرده‌ موقع‌ خواب باید تو دهنش باشه‌ چیکار کنم به نظرتون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌دونم واقعا من یکی رو دادم یکی رو نه

هم خوب بود هم بد..این یکی رو می‌خوام بدم آرامش دارن ولی درباره لوزه و فرم دندون برای دختر من هست نمیدونم حالا از پستونک بوده یا نه چون دومی که ندادم این مشکل رو نداره اما خیلی موقع خواب چند ماه اول اذیت کرد .

به دنبال وارستگی 

پسر منم دو ماهشه آرزومه بخوره ولی میندازه بیرون

اصلا به این حرفت گوش نده من خودم دو سه سال پستونک خوردم هیچیم نشد خیلیا رو هم دیدم که بچه هاشون خوردن و مشکلی نداشتن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

خودت بهتر از هرکس صلاح بچتو میدونی . چندتا مطلب ومقاله علمی بخون ببین نظرخودت چیه تصمیم بگیر 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

کاش بچه منم پستونکی میشد 

بنظر من که خیلی خوبه خواهرزاده م پستونکی بود خیلی آروم بود اکثر مواقع و اینکه نفخشو کم میکرد اما پسر من از همون اول حالش بهم میخورد نمیگرفت 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

میگن لثه رو بد فرم میکنه و هوا وارد معده میکنه نفخ میاره

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

ن من پسرم تا ۶ ماهگی میدادم خودش دیگه نگرفت .ولی اگه بازم برگردم ب عقب حتما بهش میدم .پسر دوستم الان ۲۰ماهشه همش پستونک دهنشه .یکی دهنش یکی تودستش

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔