2777
2789
عنوان

بیاین🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 83 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یاد فیلم ملی و راه های نرفته اش افتادم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ولی من تاآخرخوندم

استاتر عزیز شماهم اولا ک نباید اون کارو میکردی حالام ک شده وگذشته ولی بهش بگو خبرداری ک چه بلایی سرم اوردی

یه سری ملاکایی ک داری درقبال چیزایی ک گفته بهش بگو

باید باهم ازدواج بکنین وگرنه براخودت بدمیشه

اینقدم خودآزاری نکن مراقب سلامتیت باش

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

کاش قبول میکردم

واقعا؟حاضری شغلتو ول کنی حاضری پاتو از خونه بیرون نزاری یه رژ نتونی بزنی اگه یروز کسی مزاحمت شد بهت انگ هرزگی بزنه

ببین این تورو نمیخاد تو مثلا تحصیلکرده ای این حرفا از تو بعیده این که هرروز نظرش عوض میشه هر دفه یچیز میگه خدایی فک کردی دوست داره این میخاد تو رو از سرش وا کنه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

وضعیتی مشابه شما دارم

لطفا اصصصصلا برنگرد

فکر نکن آسمون پاره شده این آقا افتاده پایین

هزارتا بهترش هست

این آدما یه جوری از زندگی سیرت میکنن که از هرچی پسره بدت بیاد

خودم الان همینم

میگم فقط ی جوری بی دردسر بره راحت شم

ما را به سخت جانیِ خود این گمان نبود...
عزیزم به خدا نزدیک شو توبه کن و برگرد چون با این گناهایی که کردی باید منتظر عواقب و بلاهای و گرفتاری ...

خداوند غفار الذنوبه میبخشه

چرا ته دلشو خالی میکنید

ان شاالله سر توبه اشون میمونن و خداوند در رحمت به روشون باز میکنن

من همه رو خوندم ادم خوبی نیست جدی میگم اینو به مرور زمان میفهمی اصلا پیگیرش نشو نه زنگ بزن نه چیزی همه چیو بسپر به زمان 😍 خدا بهترینارو برات رقم میزنه فوقشم ازدواج کردی فرداش طلاقه

تحصیلات شما به زندگی شما چرا کمک نکرد ؟

من خیلی صبور بودم

خیلیم بهم کمک کرد یه بوتیک زنونه داشت هیچوقت حتی بهش شک نکردم هررروز دخترای خوشکل پیشش میرفتن حتی اذیتش نکردم فقط به فکر پیشرفتش بودم

اگه ذهن بسته ای داشتم تحصیل کردخ نبودم شک نکن همه اینا میشد مریضی برام

من هرچی اون میگفت میکردم

واقعا دل چرکین نداشتم

واقعا محدودش نمیکردم با خیال راحت تفریح میکرد

اونقد به خونوادش محبت و احترام داشتم خودشون تعجب کرده بودن