2777
2789
عنوان

بیاین🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان احساساتت بهت غلبه کرده نمیتونی درست تصمیم بگیری..... ببین علاقه و احساست به خودت آسیب میزنه

مسلما اینجوری که خودت گفتی تو نمیتونی اون زن ایده آل برای اون آقا باشی... تو شرایط خیلی بهتری برات پیش میاد

یه کم منطقی فکر کن

❤️🌱

گلرخ گاهی وقتا برا تباه نشدن خیلی از چیزا تو زندگیت باید احساساتو ریخت دور و از سنگ شد سنگگ میفهمی چی میگم سنگگگگگگگگگگگگ

امیدوارم این پست من یادت باشه 

ای کاش یه روز این حرفو ب من میزد به موقعش به وقتش

چندسالته؟ چطور تونستی بزرگترین سرمایه (بکارتتو) بدی ب یه آدم دمدمی مزاج و خل !اح حالم بد شد

۲۵

قرار نبود بخدا اینجوری شه

به جون مادرم 

خیلی اتفاقی بود اصن خط قرمزمون‌بود بکارت اونقد غرق شدیم کاملا اتفاقی بود حتی اونقد گریه کردم هفته بعدش اومد خاستگاری

یبارم ازین طریق بعدش دیگه نزاشتم رابطه داشته باشیم

من درکل بابام هم تعصبیه جوریه که از خونه بدون خودش نمیتونستیم بریم بیرون و همش سرمون پایین بود ازدواج هم که کردم شوهرمم همینه با اینکه حالا میشه گفت من عادت دارم به اینهمه سخت گیری هنوزم برام سخته کلا دیوونه شدم از اینکه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم حالا فوقش تو بخوای ازدواج کنی و همین بلا سرت بیاد فک کن تو چه حالی بشی به معنای واقعی پیشمون میشی...جدایی سخته ولی واسه آرامش خودتم که شده مجبوری...به این فک کن اینهمه سختی کشیدی که تونستی ماما بشی راحت میتونی پول دربیاری ی شغل ثابت داری دستت تو جیب خودته ووو...تو آینده درخشانی داری اما با ی آدم هم سطح و تفکر خودت

من چجوری فراموش کنم من ادمی‌نیستم‌فراموش کنم میدونم من نابود میشم😔

عزیزم ، آبجی گلم قبول کن کارت اشتباه بوده تا جایی ، و  فراموشش کن ماشالله کم کسی نیستی برای خودت بهترین کار که تو شرایط سخت جوابه توکل و عبادتِ از خدا بخواه کمک ات کنه گریه نکن مثل یک آدم منطقی تحلیل کن و با مغزت بهش فکر کن نه دلت . یاعلی