2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی همین یه شاته یا ادامه داره؟ اگه همینه که کجای حرفش درشت بود! شوخی کرده دیگه تو منظورت کل بچه ...

آره ولی چون میشناسم اخلاقشو میگم یک بار یه جای مذهبی بودیم گفت با چادر شدی شبیه پیرزنا ..

آره ولی چون میشناسم اخلاقشو میگم یک بار یه جای مذهبی بودیم گفت با چادر شدی شبیه پیرزنا ..

جوابشو میدادی خب

میگفتی خوبه من با چادر شبیهشون شدم تو که همیشه شبیهشونی چی میکشی

{ خانم هستم }
جوابشو میدادی خب میگفتی خوبه من با چادر شبیهشون شدم تو که همیشه شبیهشونی چی میکشی

۲۰ سالشه الان سوم دبیرستانه نمیخوام مسخره کنم ولی قد کوتاه ۱۲۰ کیلو وزنشه سیاه دندوناشم تو تشنج کج شده ..

وقتی میاد خونمون کل اسپری رو خالی میکنه به خودش 

حدو حریمشو نمیشناسه هروقت باهاش حرف زدم بی ادبی کرد 

۲۰ سالشه الان سوم دبیرستانه نمیخوام مسخره کنم ولی قد کوتاه ۱۲۰ کیلو وزنشه سیاه دندوناشم تو تشنج کج ش ...

اگه ۲۰ سالشه و هنوز دبیرستانیه یعنی ذهنش مشکل داره باهاش دهن به دهن نشو

شاید واقعا متوجه نمیشه

{ خانم هستم }
۲۰ سالشه الان سوم دبیرستانه نمیخوام مسخره کنم ولی قد کوتاه ۱۲۰ کیلو وزنشه سیاه دندوناشم تو تشنج کج ش ...

اصلن هیچ کسو راه نمیدن خونشون از بس خونشون کثیف و پراز سوسک یعنی سوسکها درحالت عادی میان تو سفره بعد میگن ما وسواس داریم.😬