بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایراد نداره دوست داری کامل شد شروع کن نشدم شروع کن تا کامل شه هر جوری میخوای فقط ادامه بدیم
اره دیگه فردا شیمی رو شروع میکنم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تو عمومیها نمراتم اونقدرا بد نیست ولی چرا ترمیم رو میزنم چون عالی هم نیست ولی یکی دو هفته مونده به امتحان میخونم از الان برای من خیلی زوده
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من از چند تا مشاور پرسیدم گفتن از الان در کنار درسات عمومیاتو بخونی بهتره بازم خودت میدونی &nbs ...
من همون یه ماه مونده به امتحانا میتونم جمعش کنم