2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایراد نداره دوست داری کامل شد شروع کن نشدم شروع کن تا کامل شه هر جوری میخوای فقط ادامه بدیم

اره دیگه فردا شیمی رو شروع می‌کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم همینطور ترمیم نمیخـوای کنی؟

تو عمومی‌ها نمراتم‌ اونقدرا بد نیست ولی چرا ترمیم رو میزنم چون عالی هم نیست ولی یکی دو هفته مونده به امتحان میخونم از الان برای من خیلی زوده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها  ماهایی که دیگه فرصت ترمیم نداریم چیکار کنیم ؟ یعنی میشه دوباره بهمون فرصت بدن ؟ خیلی ...

میگن احتمالا بدن فرصت 

باید ببینیم خدا چی میخواد 

فعلا صحبت از ندادن فرصته . احساس میکنم تنها منم که دیگه فرصتی برام نمونده 

رفتی همرو؟

من نرفتم سر جلسه

من میگم میدن به خاطره پولم شده فرصت مجدد میذارن

تو عمومی‌ها نمراتم‌ اونقدرا بد نیست ولی چرا ترمیم رو میزنم چون عالی هم نیست ولی یکی دو هفته مونده به ...

من از چند تا مشاور پرسیدم گفتن از الان در کنار درسات عمومیاتو بخونی بهتره بازم خودت میدونی  

گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود، با غم آنها که برای ما جان دادند چه باید کرد؟ از کتاب قصه نسل ما خون جاری میشود

رفتی همرو؟ من نرفتم سر جلسه من میگم میدن به خاطره پولم شده فرصت مجدد میذارن

همه رو دادم 

نابود کردم همه چیو 

حالا نمیدونم چیکار کنم 

اگه واقعا بشه فقط با کنکور جبران کرد دیگه هیچی نمیخوام ولی پنجاه درصده و نمیشه 

من از چند تا مشاور پرسیدم گفتن از الان در کنار درسات عمومیاتو بخونی بهتره بازم خودت میدونی &nbs ...

من همون یه ماه مونده به امتحانا میتونم جمعش کنم

همه رو دادم  نابود کردم همه چیو  حالا نمیدونم چیکار کنم  اگه واقعا بشه فقط با کنکو ...

ببین من میگم اگه رتبه خیلی خوب باشه باز معدل اوتقدام تاثیر نداره

ایشاالله که فرصت میدن خدا میبینه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792