2777
2789
دوستان نظرتون چیه ایتا نصب کنیم و اونجا گروه بزنیم؟ و نظرتون با صبح زود بیدارشدن چیه؟ چون من میخوا ...

منم

تیکر بارداری نیست تیکر کنکورهههه میشه لطفا واسه قبولیم تو رشته و دانشگا هدفم و عاقبت بخیری و حاجت روایی همه ی صلوات بفرستی؟ :)))))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحلیل منابع پوریا مردوخی رو نگاه کن اکثر کتاب‌های مطرح رو بررسی کرده یا تو آپارات فیلم‌‌هاشو ببین ی ...

خیلییی ممنونم حتما میبینم

تیکر بارداری نیست تیکر کنکورهههه میشه لطفا واسه قبولیم تو رشته و دانشگا هدفم و عاقبت بخیری و حاجت روایی همه ی صلوات بفرستی؟ :)))))))
من منابعم تکمیله از دهم خریدم و اخرشم جامع گرفتم اگه قرار باشه هزینه کنم دوباره ازمون فقط ثبت نام م ...

اشتباه ریپ زدم برم دوباره رو اون کاربر ریپ بزنم😐😂

نه فقط شیمی رو خریدم بقیه‌اشو باید برم بخرم

برای آزمون هم بین قلمچی و ماز گیر کردم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه من از ماز چیزی ندیدم  ولی خب کلا موسسه خفنیه

اره دقیقا خیلیا میگن ولی میگم نکنه جو میدن و خب واقعا اینطور نباشه به هر حال گیج شدم

اشتباه ریپ زدم برم دوباره رو اون کاربر ریپ بزنم😐😂 نه فقط شیمی رو خریدم بقیه‌اشو باید برم بخرم بر ...

🤣🤣

قلم چی ماشاالله چه گرونه

من گاج میرم

مازم ثبت نام میکنم

اره دقیقا خیلیا میگن ولی میگم نکنه جو میدن و خب واقعا اینطور نباشه به هر حال گیج شدم

یه روز وقت بذار یه جلسه نگاه کن از استادای مختلفو ببین با کدوم بیشتر ارتباط برقرار میکنی

اشتباه ریپ زدم برم دوباره رو اون کاربر ریپ بزنم😐😂 نه فقط شیمی رو خریدم بقیه‌اشو باید برم بخرم بر ...

منم همینطور

اخه اصلا ماز با قلمچی قابل مقایسه نیست

ماز خیلی خدمات بیشتری داره

مقابلش قلمچی برای یه ازمون و پشتیبان و دوتا کتاب بدردنخور به قیمت پکیج الماس ماز هزینه میگیره

🤣🤣 قلم چی ماشاالله چه گرونه من گاج میرم مازم ثبت نام میکنم

گاج قانونا براش یه سری مسائل پیش اومده بود مثل اینکه

کلا ذهنیتم راجبش عوض شد🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
گاج قانونا براش یه سری مسائل پیش اومده بود مثل اینکه کلا ذهنیتم راجبش عوض شد🚶‍♀️

اره ولی نمیدونم چرا تعطیل نشد.

من رفتم راضی بودم 

به جای فقط قلم چی میتونم دوتا ازمون برم