2777
2789
منم همینطور اخه اصلا ماز با قلمچی قابل مقایسه نیست ماز خیلی خدمات بیشتری داره مقابلش قلمچی برای ی ...

بیشتر واسه رقابت بیشتر قلمچی دچار تردید شدم از طرفی هم میگن تو قلمچی تقلب زیاده

احتمالا ماز ثبت‌نام کنم اگه اینقدر خوبه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی نمیدونم چرا تعطیل نشد. من رفتم راضی بودم  به جای فقط قلم چی میتونم دوتا ازمون برم

حالا واست مفید باشه خوبه به‌هرحال که تو ثبت‌نام کردی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
با الکتریکی بودنش سازگاری؟

اتفاقا همینه واسه من یه نکته مثبته

چون اصلا حوصله رفتن به حوزه رو ندارم

قبلا هم سر جلسه کنکور بودم میدونم جوش چطوره آنچنان نیاز به آشنایی با جو محیط آزمون‌ها ندارم

کاش یه ذره از این اعتکاد و انگیزتونو من داشتم 😐😑

خواهر ماهم مثل توییم.

فقط داریم خودمو مجبور میکنیم.

باورت نمیشه من امروز صبح اینحوری بودم که نمیشه باید خودمو بکشم و حالم کلی بد بود🤣

شب یهو فازم تغییر کرد

از ۶ صبح بیدار شدم خرخونی همین الان اومدم دور گوشی🤕💔

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤