منم همینطور اخه اصلا ماز با قلمچی قابل مقایسه نیست ماز خیلی خدمات بیشتری داره مقابلش قلمچی برای ی ...
بیشتر واسه رقابت بیشتر قلمچی دچار تردید شدم از طرفی هم میگن تو قلمچی تقلب زیاده
احتمالا ماز ثبتنام کنم اگه اینقدر خوبه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره ولی نمیدونم چرا تعطیل نشد. من رفتم راضی بودم به جای فقط قلم چی میتونم دوتا ازمون برم
حالا واست مفید باشه خوبه بههرحال که تو ثبتنام کردی
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
قبلا هم سر جلسه کنکور بودم میدونم جوش چطوره آنچنان نیاز به آشنایی با جو محیط آزمونها ندارم
از ۶ صبح بیدار شدم خرخونی همین الان اومدم دور گوشی🤕💔
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀 د /د/س/چ/چ😍 امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر من برات صبر میکنم❤