2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایراد نداره دوست داری کامل شد شروع کن نشدم شروع کن تا کامل شه هر جوری میخوای فقط ادامه بدیم

اره دیگه فردا شیمی رو شروع می‌کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم همینطور ترمیم نمیخـوای کنی؟

تو عمومی‌ها نمراتم‌ اونقدرا بد نیست ولی چرا ترمیم رو میزنم چون عالی هم نیست ولی یکی دو هفته مونده به امتحان میخونم از الان برای من خیلی زوده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
فعلا صحبت از ندادن فرصته . احساس میکنم تنها منم که دیگه فرصتی برام نمونده 

رفتی همرو؟

من نرفتم سر جلسه

من میگم میدن به خاطره پولم شده فرصت مجدد میذارن

تو عمومی‌ها نمراتم‌ اونقدرا بد نیست ولی چرا ترمیم رو میزنم چون عالی هم نیست ولی یکی دو هفته مونده به ...

من از چند تا مشاور پرسیدم گفتن از الان در کنار درسات عمومیاتو بخونی بهتره بازم خودت میدونی  

گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود، با غم آنها که برای ما جان دادند چه باید کرد؟ از کتاب قصه نسل ما خون جاری میشود

رفتی همرو؟ من نرفتم سر جلسه من میگم میدن به خاطره پولم شده فرصت مجدد میذارن

همه رو دادم 

نابود کردم همه چیو 

حالا نمیدونم چیکار کنم 

اگه واقعا بشه فقط با کنکور جبران کرد دیگه هیچی نمیخوام ولی پنجاه درصده و نمیشه 

من از چند تا مشاور پرسیدم گفتن از الان در کنار درسات عمومیاتو بخونی بهتره بازم خودت میدونی &nbs ...

من همون یه ماه مونده به امتحانا میتونم جمعش کنم

همه رو دادم  نابود کردم همه چیو  حالا نمیدونم چیکار کنم  اگه واقعا بشه فقط با کنکو ...

ببین من میگم اگه رتبه خیلی خوب باشه باز معدل اوتقدام تاثیر نداره

ایشاالله که فرصت میدن خدا میبینه