2777
2789

اره اما پایینه.چند روز از موعدت گذشته؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی روز .ولی پریم نامنظمه

احتمالا لقاح دیر تشکیل شده درستش اینه بزاری ۱هفته ۱۰روز بگذره بتا میره بالاتر منم چند روز قبل موعدم فهمیدم رفتم۱۹بود خیلی ترسوندنم.احتمال خارج از رحم هم هس اما نگران نباش بزار چند روز دیگه باز تکرار کن بتا رو رفته بود بالا بعد برو دکتر.انشاالله ک درسته همه چی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
عزیزم رفتم شده بود58

خیلی خوبه.برا روز بعده درسته؟.اگه تا ۲۴ ساعت بعد ۲برابر بشه خوبه و مشکلی نیس این از ۲ برابر بیشتره.همه چی خوبه نگران نباش منم ۱۹بود روز بعد ۹۱ شده بود تقریبا ۵برابر در صورتی ک انتظار میره ۲برابر بره بالا

خیلی خوبه.برا روز بعده درسته؟.اگه تا ۲۴ ساعت بعد ۲برابر بشه خوبه و مشکلی نیس این از ۲ برابر بیشتره.ه ...

بعد24ساعت ک نمیگن بیا تیتر بتا بعد48ساعت میگیرن ک دوبرابر شه 

بعد24ساعت ک نمیگن بیا تیتر بتا بعد48ساعت میگیرن ک دوبرابر شه 

من ۲روز پشت سر هم رفتم برا بتا اولی رو دادم روز بعد بردم دکتر گف خیلی کمه خارج رحم ممکنه باشه برام نوشت همون موقع بعدی رو هم دادم ۹۱ شده بود

من ۲روز پشت سر هم رفتم برا بتا اولی رو دادم روز بعد بردم دکتر گف خیلی کمه خارج رحم ممکنه باشه برام ن ...

اها .چون کمه چون فهمیدیم این احتمال میدن .برامنم سری قبل و همین حرف و زد ولی خو لقاح دیر تشکیل شده بود

اها .چون کمه چون فهمیدیم این احتمال میدن .برامنم سری قبل و همین حرف و زد ولی خو لقاح دیر تشکیل شده ب ...

اره منم سونو ک رفتم برا قلب دکتر همینو گف چون با حساب موعدم باید۸هفته و خورده ای میبودم اما با سونو ۶هفته و ۲روز بودم برا بتا هم رفته بود بالا دکتر گف لقاح دیر تشکیل شده اما بتا خوب رفته بالا.ولی خب کم استرس نکشیدم