2777
2789

بچه ها من مستقلم با دوتا دختر خونه گرفتم

اینا سر یه مسائلی با من لج افتادن و دو هفته پیش یه حرفایی زدن و یه حرکاتی کردن خیلی ناراحت شدم و حالم بد شد

دلم گرفته بود به پارتنرم گفتم بیاد بریم بیرون یه دور بزنیم

بهشم گفتم حالم بده و روز خوبی نداشتم

بعد رفتیم و همه چی عالی بود ک یهو دیدم یه دختر بهش زنگ زد اول گفت خواهرمه بعد گفت آشناست بعد دیگ من سر این عصبی شدم و قاطی کردم گوشیشو گرفتم و یه چندتا حرکت تابلو زدم واقعا تو حال خودم نبودم نزدیک پریودمم بود من دو سه روز قبل پریودم دیوونه میشم.

ما دوماهه تازه آشنا شده بودیم البته خیلی صیمی بودیم ولی زود بود واسه این حرکت احساس میکنم

بعد اون شب دیگ جوابمو نمیده هرچی میگم بابا معذرت میخوام حالم خوب نبود عصبی شدم اصلا جوابمو نمیده و دوبارم زنگ زدم ریجکت کرد

الان حالم از هم خونه هام بهم میخوره اینا رفتن رو مخم ک منم عصبی بشم و رابطمو از دست بدم بعد ۲۷ سال تنها کسی بود ک اومد تو زندگیم و به دلم نشست 

همش میگم کاش حالم خوب نبود، ب اون نمیگفتم بیاد

یا کاش ب خاطر رفتار این دوتا آدم بیخود انقدر ناراحت نمیشدم رابطم بهم بخوره 

تورو خدا یه چیزی بگید دلم آروم شه خیلی باهاش خاطرع داشتم

خوب کردی به آدم دوماهه دل نبند ایشالا بعدی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه مدت چیزی نگو،، شاید خودش کوتاه اومد، تو که معذرت خواهی کردی دیگه

در ضمن از این دعواها پیش میاد

همه با هم دعوا میکنن

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاخره هررابطه ای زمان دوماهه داره!چ ربطی داشت!!

وقتی طرف بعد دوماه میره یعنی رابطه مدت زمانش دوماه شده.هر رابطه ای دوماه اولو داره نه پس یهو ماه سوم شروع میشه. منظور چیز دیگه ای بود. آدم چند ماه اول وابسته نمیشه زیاد چون بعد خوابیدن هیجان ول میکنن میرن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

خوب عزیزم اگه درست متوجه شده باشم الکی گفت خواهرمه بعد حرفشو عوض کرد که این یعنی دوروغ و چیزی بوده نمیخواسته بفهمی،بعد کسی که براش مهم نیستی و با اینکه معذرت خواهی کردی بازم کوتاه نیومد ارزش نداره حتی بهش فکر کنی،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خوب اسی خودشم اقرار کرده رفتارش خز بوده.دوس پسرش کات نکرده ک داره ادبش میکنه

شاید بخواد کات کنه حق داره بالاخره

یه مدت چیزی نگو،، شاید خودش کوتاه اومد، تو که معذرت خواهی کردی دیگه در ضمن از این دعواها پیش میاد ...

خب همین دیگ منم یه کوچولو دعوا راه انداختم 

بعد اومدم شماره دختره رو بردارم از این کارم خیلی بدش اومد 

اصن تو حال خودم نبودم

واقعااااا حق داره؟؟ 

تو دوماه زیادی وابسته شدی و حرکتی زدی که بعضی پسرایی که دنبال رابطه جدی نیستن رو میترسونه. اگر طرف اهل رابطه حدی نباشه و از قبول مسئولیت بترسه بله حق داره بره

خب همین دیگ منم یه کوچولو دعوا راه انداختم  بعد اومدم شماره دختره رو بردارم از این کارم خیلی ب ...

تقصیر تو نیست، خودتو سرزنش نکن

شاید دست پیش گرفته که پس میوفته و تو به شماره اون دختره گیر ندی

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد