2777
2789
عنوان

ساعت رند😐😐

962 بازدید | 21 پست

بچه ها امروز هرچی رند بوده اتفاقی دیدم 

۱۱:۱۱

۱۲:۱۲

۱۳:۱۳

.

.

.

میگن معنی داره 

کسی میدونه؟

کلا تا الان همش چشمم به ساعت میوفته رند دیدم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من صبح ۰۷ : ۰۷ دیدم به منم بگین😁

از اونجایی که هیچکس نمیاد هیچوقت جواب سوالامو بده تو تاپیکم فک کنم بی جواب بمونی🥲😂

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من همیشه میگم‌اونی ک تو فکرمه بهم فکر میکنه🤦🏻‍♀️🥲

انقدد؟

کی اخه 

کلا از صب دیدم تا الان 

یکم پیشم۱۸:۱۸دیدم 

دیگ اومدم تاپیک زدم

از اونجایی که هیچکس نمیاد هیچوقت جواب سوالامو بده تو تاپیکم فک کنم بی جواب بمونی🥲😂

بمیرم واسه مظلومیتت🥲 خودمم نمیدونم ک بگم🥲😂

واسِه‌کَسی‌بِمُون‌کِه‌مَعنی‌مُوندَن‌رُو‌بَلَد‌باشِه!🤍🫧

انقدد؟ کی اخه  کلا از صب دیدم تا الان  یکم پیشم۱۸:۱۸دیدم  دیگ اومدم تاپیک زدم

همشون معنیش عاشقانس

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
بمیرم واسه مظلومیتت🥲 خودمم نمیدونم ک بگم🥲😂

خدا نکنه 🥲🫀😂

اشکال نداره 

همینکه اومدی خیلی خوشحال شدم 

من همیشه میگم‌اونی ک تو فکرمه بهم فکر میکنه🤦🏻‍♀️🥲

واقعا؟؟؟منم امروز سه بار ساعت رند دیدم من دقت کردم هر موقع از نظر احساسی بهم ریخته میشم یا ب یکی خیلی فکر میکنم ساعت رند زیاد میبینم

فالش واقعا راسته منم ساعت جفت انقد میبینم دیگ حفظم شده 11/11 بدون تو ناراحته 12/12 قرار دارید 13 ...

وعو 😐😁

ساعتای دیگ هم دیدما یعنی تا ۱۸:۱۸بکوب دیدم 

همشون معنیش عاشقانس

چه جالب

واقعا؟؟؟منم امروز سه بار ساعت رند دیدم من دقت کردم هر موقع از نظر احساسی بهم ریخته میشم یا ب یکی خیل ...

آره من این فکرو میکنم چندبارشم‌درست بوده

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
2790
2778
2791
2779
2792