2789
عنوان

ساعت رند😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 21 پست
آره من این فکرو میکنم چندبارشم‌درست بوده

نمیدونم آخه من از اونیکه بهش فکر میکنم یا باعث حال خرابیم میشه بی خبرم نمیتونم دقیق مطمین باشم که تو فکرمه یا نه😂😂ولی ساعت جفت ی رمز بینمون بود 

نمیدونم آخه من از اونیکه بهش فکر میکنم یا باعث حال خرابیم میشه بی خبرم نمیتونم دقیق مطمین باشم که تو ...

حتما تو فکرته از همین راه میفهمی دیگه🤦🏻‍♀️😅

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یبار پیش دوس پسرم بودم اتفاقی چشمم خورد ب ساعت 16/16 دقیقه معنیش نوشته بود ب هم میرسید ایمان پیدا ...

چه خوبب🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
18/18 یعنی حسود ینی اگ کیس احساسی داری طرف فک میکنه با کسی دیگ هستی و حسادت میکنه

🤭

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

19:19هم دیدم😐